Így változik a The Sinking City időjárása

Nem fogunk örülni, ha ránk esteledik és leszakad az ég a The Sinking City alapjáraton is elég komor világában. A legfrissebb fejlesztői napló a játék fény- és időjárási effektjeit mutatja be.

Új videósorozatot indít a The Sinking Cityt készítő Frogwares stúdió. A Progress Update-széria afféle fejlesztői naplóként mutatja be a játék különböző aspektusait - mindenféle olyan technikai és játékmeneti téma a terítékre kerül majd, amire igazán büszke lehet az ukrán csapat. Az első ilyen előzetes a Lighting + Weather alcímet kapta - lássuk tehát, hogy mit tudhatunk meg ma:

Oakmont baljóslatú városát több különféle megvilágításban is megcsodálhatjuk majd. A játék napszakciklusa folyamatosan változik, a ködös hajnalokhoz, napsütéses nappalokhoz és sötét éjszakákhoz pedig változatos időjárás dukál: az ég néha tiszta lesz, máskor viszont felhők, vagy sűrű tejköd is ellepheti a Süllyedő Várost. A legrosszabb esetben akár egy teljes vihar is elkaphat minket, ez pedig biztos jócskán megdobja majd a játék amúgy is iszonytató hangulatát.

A The Sinking City 2019 május 21-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

10 komment - szólj hozzá!