Több mint 100 millió letöltésnél jár a mobilos PUBG

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 17.
  • Biznisz
Link másolása
Brutális sikereket arat mobilkészülékeken is a battle royale zsáner. A márciusban megjelent PlayerUnknown's Battlegrounds mobilos változatát a hírek szerint már több mint 100 millió alkalommal töltötték le.

A battle royale-játékok őrületes számokat produkálnak PC-n, konzolokon, a streaming és videós platformokon, és nincs ez másképp a mobilkészülékeken sem. A PUBG Corp. és a Tencent jelentése szerint a PlayerUnknown's Battlegrounds mobilos változatát több mint 100 millió alkalommal töltötték le. A brutális, kilenc karakteres szám pedig valójában ennél jóval több lehet, hiszen ebben a statisztikában nincs benne Japán, Kína és Korea.

A Tencent adatai szerint játék a megjelenését követő első héten több mint 100 országban az első helyen végzett a legtöbbet letöltött applikációk közt. Az érdeklődés pedig továbbra is hatalmas, hiszen napi szinten körülbelül 14 millió felhasználó indítja el a játékot. A SensorTower becslései szerint mindez napi 650 ezer dollárt hoz a konyhára.

7.
7.
#1: Az is letolti akinek nem fut, azert olvashato annyi 1 csillagos komment, hogy "nem indúl mer szar" kb ilyen helyesirassal haha.
6.
6.
Zoli0507
Azèrt ez màr a tudatlansàg ne-tovàbbja. Fèl perc alatt megtudhatò hogy pèldàul a Galaxy S7-ből 50milliò pèldànyt adtak el.
A többi prèmiumos mobilgyàrtòkròl valamint tabletekről nem is beszèlve.
No comment...
4.
4.
Max3000
#3: Ez így poénnak elment egynek,remélem annak szántad.
3.
3.
LexerTheFirst
#2: Jo akkor abból vondd le az afrikai embereket, rengeteget Törökországból, indiából, stb..
2.
2.
Max3000
7 milliárd emberből ne lenne 100 millió olyan készülék,én meg ezt nem hiszem el.
1.
1.
GAMEROD
Nem hinném hogy van 100 millió embernek olyan telefonja amin elfut.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...