Hitman 2 - traileren a tonhal tökéletes felhasználása

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 17.
  • Videó
Link másolása
How to Hitman címen újabb előzetes érkezett a dán fejlesztésű bérgyilkos-szimulátorhoz, melyben leginkább a játék lenyűgöző részleteibe nyerhetünk bepillantást; zseniális AI, élettel teli NPC-k és folyamatosan változó apró részletek.

Ahogy közeledik a Hitman 2 novemberi megjelenése, egyre több információ lát róla napvilágot; itt például arról írtunk, hogy nem lesz több epizodikus felosztás a játékban, ebben a cikkünkben pedig a játék rendszerkövetelményét foglaltuk össze.

Most pedig újabb előzetes érkezett a játékhoz, mely a tökélyre fejlesztett AI-t állítja a középpontba. „A játék forradalmi AI-jának köszönhetően a karakterek reakciója teljesen organikus lesz, a legkisebb környezeti változások pedig képesek lesznek egyfajta dominóhatásként működni, és mindent megváltoztató következményeket generálni.”

Az előzetes emellett kiemeli a játék nyújtotta érdekesebb lehetőségeket is, így például egy hal segítségével is leverhetjük a célpontunkat. A Hitman 2-re egyébként már nem kell sokáig várni, november 13-án fut be PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...