Sorozat készülhet a Vampyr alapján

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 17.
  • Cooltúra
Link másolása
A Dontnod játékaiban mindig is központi szerepet kapott a történet és az atmoszféra, melyeket adott esetben a televízió képernyőjére is remekül át lehet ültetni. Nem csoda, hogy a Fox 21 máris bejelentkezett a filmes jogokért.

A Fox 21 hivatalosan is megszerezte a Dontnod Entertainment Vampyr című alkotásának filmes jogait. A stúdió egyébként korántsem valami kezdő csapat, a 20th Century Fox leányvállalataként eddig olyan televíziós sorozatokat tett le az asztalra, mint a Már megint Malcom, a Foglalkozásuk: Amerikai, a Minden lében négy kanál és a Salem.

Az alig két hónapja megjelent játék - melynek története ugyan remekül sikerült, ám játékmenetileg több ponton is könnyen bele lehet kötni - adaptációján várhatólag a DJ2 Entertainment és a Wonderland Sound & Vision karöltve fog dolgozni. Érdekesség, hogy a Dontnod korábbi zseniális játékának, a Life is Strange-nek a jogai végül ugyan a Hulunál landoltak, ám a projekten ott is a DJ2 Entertainment fog dolgozni.

Rendezőként pedig McG tűnik a befutónak, akinek többek közt a Terminator – Megváltást és a Charlie angyalait köszönhetjük.

Persze arról, hogy pontosan mikor láthatjuk a sorozatot, még nem áll rendelkezésünkre semmilyen információ. A projekt egyelőre inkább abba a fázisba lépett, hogy legalább van miért drukkolnia rajongóknak…

9.
9.
Dízel
Huh hát ennek biztos jobb storyja lehet mint egy metal gear solid 1nek, vagy egy half lifenak vagy egy bioshocknak. pont ezt kell megfilmesíteni tényleg. Mondjuk gondolom olyan is lesz...
8.
8.
Fata Morgana
#1: Volt, sajnos de elkaszálták "Drakula" címen futott és nagyon jól indult.
7.
7.
kastorhun
Hát talán jó lesz...
OFF (bocsi érte): A fordítók gőzerővel haladnak a magyarítással és talán hamarosan be is fogják majd fejezni.
6.
6.
Yanez
#5: Én most már addig nem veszek új single játékot, amíg az eddigiekkel nem végzek. Tanultam a "hibámból". :) Fifa 19 viszont meglesz, méghozzá a $80-os pakk, 20 jumbo gold FUT csomaggal! :)
5.
5.
RangerFox
#4: Gow, Detroit, NiNoKuni 2, Overcooked 1-2, Beyond, Shadow of War... Ezekbe mind belekezdtem, de egyikkel sem haladok, mert felváltva játszom velük. A LiS Before the Stormot játszottam végig legutoljára, meg a Hellbladet.

Még mindig nem tudom, mit vegyek meg az őszi felhozatalból, úgyse végzek az eddig felhalmozott játékokkal addig. A Fifára biztos benevezek, meg talán az RDR-re.
4.
4.
Yanez
#3: Hát nekem sok másikat is el kellene kezdenem: Horizon, Detroit, The Evil Within 2, Vampyr, Mafia 3, Knack 2, stb...stb...stb... Már legalább a GoW-t tolom ezerrel. :)

Aztán nemsokára itt a Spiderman, Spyro, Fifa 19...STB!
3.
3.
RangerFox
El kellene már kezdenem a játékot :D
2.
2.
adamsfamily
#1: Ratyi hipster kinézetű főhőssel még valóban nem volt.
1.
1.
crytek
Fasza. Korszakalkotó lesz biztos. Vámpíros sorozat még úgysem volt .....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...