Battlefield V - trailerelemzés DICE módra

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 18.
  • Hír
Link másolása
Alig két napja jelent meg az új Battlefield V-trailer, ám a népszerűsége máris az egekben, ráadásul a like/dislike aránya is jóval kedvezőbb a korábbiakhoz képest. A DICE elérkezettnek látta az időt egy kis trailerelemzéshez.

Jeff Landa, a Battlefield egyik írója az alábbi blogbejegyzésben alaposan végigrágta magát a kétperces Devastation of Rottedam című előzetesen, és számos új érdekességet mesélt – igaz, a battle royale-módról nem igazán tett említést, csupán annyit írtak róla, hogy a műfaj többé már „sosem lesz a régi.” Akárhogy is, mi kíváncsian várjuk.

Sokkalta több információ látott viszont napvilágot az előzetesben szereplő négy új térképpel kapcsolatban. Ezek közül az első Rotterdam néven érkezik, és a holland város 1940-ben zajló csatáit élhetjük benne újra, mely során a német hadigépezet hatalmas fölénnyel rohanta le holland állásokat.

A második térkép Devastation névvel lesz majd elérhető, és lényegében az előző pálya területén játszódik, ám egy olyan hatalmas bombázás után, hogy az egész látkép teljes mértékben megváltozik. Landa ezen a ponton emelte ki a játék környezetének hihetetlenül részletes rombolhatóságát, mely minden eddiginél jobban fogja befolyásolni a játékmenetet.

A harmadik pálya már a korábbi, májusi bemutatkozó trailerben is látható volt, mely a Twisted Steel címet viseli. A térkép lényegében nem több, mint egy hatalmas elárasztott mező, ahol a harcok a mocsár felett átívelő, stratégiai fontosságú hídért folynak. Érdekesség, hogy a bejegyzés szerint a híd az eddigi Battlefield-játékok legnagyobb épületének számít.

Végül pedig a negyedik térkép Hamada elnevezéssel érkezik, és az észak-afrikai hadszíntérre helyezi a játékosokat, ahol Líbia és Egyiptom csapott össze 1941 és 1942 között - itt egyébként a hatalmas síkságok és nyílt terek miatt elsődlegesen a páncélosoké lesz a főszerep.

Szerencsére már nem kell sokat várni ahhoz, hogy a térképeket mi magunk is megismerhessük, ugyanis a Battlefield V október 19-én rajtol el PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.  Sajnos a poszt egy rossz hírrel is szolgált: a fejlesztők szerint a bejelentés óta ígérgetett jármű-testreszabási funkció a megjelenéskor nem lesz elérhető a játékban, azt csak később kapjuk meg.

4.
4.
shatterhand
#1: Kit erdekel ki mit vesz. Vedd es jatszd. ku.aunalmas ez a "en a bf-et veszem". Vedd
3.
3.
ollie92
#2: Mivel nerfelték a picsába az egész recon kasztot, nem nagyon lesz mit tenniük :D
2.
2.
FURY380
"itt egyébként a hatalmas síkságokat és nyílt terek miatt elsődlegesen a páncélosoké lesz a főszerep." helyett inkább a kempelős csipáké...
1.
1.
logic5
Akárhogy is, inkább ez, mint az idei cod...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...