New Super Mario Bros. U - Switch-verzió készülhet?

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 18.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb pletykák ütötték fel a fejüket, melyek szerint a Nintendo a Wii U-ra kiadott New Super Mario Bros. U Switchre szánt verzióján dolgozik. A dolog hihetőnek tűnik, hiszen közel sem ez lenne az első Switch-játék, amit Wii U-ról portoltak.

Ugyan hivatalos információ egyelőre még nem érkezett, ám Liam Robertson információi szerint - aki a Nintendo ügyleteivel kapcsolatban már több alkalommal is megbízható forrásnak számított - ténylegesen várható a játékból egy Switch-átirat is.

A szivárogtatás szerint New Super Mario Bros. U Deluxe néven számíthatunk majd a jövevényre, mely mellé egyből meg kapjuk majd a New Super Luigi U kiegészítőt is.

A megjelenéssel kapcsolatban Robertson megjegyezte, hogy a játék már akár ebben az évben is elstartolhat, és a Nintendo leginkább azért nem reklámozza különösen a dolgot, mivel lényegében egy picit feljavított portról van csak szó, és elvonná a figyelmet a remeknek ígérkező őszi szezonról.

És van is benne igazság… A Nintendo a következő hónapokban idén igazán kitesz magáért, hiszen olyan remeknek ígérkező címekkel készül, mint a Super Smash Bros. Ultimate és a Super Mario Party.

5.
5.
godach
#4: Tökéletesen meg lehet érteni persze téged is, de gondold csak el, hogy egy folyamatosan évek óta Nintendot használó vásárlónak ez bizony nem magyarázat :/
4.
4.
Arklon
Nekünk a Switch az első Nintendo a családban.. Én örülök ha nem kell meg 5 régi konzolt venni a gyereknek, hogy játszhasson ezekkel :)
3.
3.
Norbiii
#2: És a Zelda is Wii U-s címnek készült. :) Ahelyett, hogy új Donkeyt adna ki a Nintendo inkább kiadja a Wii U-s verziót és így tovább. Ezért is mondom, jó nekem a Wii U, bár azzal sem nagyon játszottam mostanság.
2.
2.
Kakaoo
Igazad van és egyet is értek. Nem sok dolgot mutatott fel a Nintendó. A Zelda az korszakalkotó volt, de lecsengett. Kellene egy Metroid vagy hasonló nagy cím, nem csak az újragondolások.

1.
1.
PaprikaJancsi
Mario Kart 8
Super Smash Bros.
Splatoon 2
Mario Tennis Aces
Legend of Zelda BoW
Captain Toad
Donkey Kong

Az új Switches játékokban nincs annyi újdonság a WiiU-s verzióhoz képest, hogy ki tegyenek egy fél játékot XD... de szerencsére most lehet jön egy újabb WiiU-s cím

Vártam ezt a Switchet, és tetszett is, de több mint egy éves és az új Mario and Rabbidson és Odyssey kívül nincs rá játék :/ (jó persze ilyen indie cuccok vannak, de azok vannak Steamen is)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...