Csak jövőre jelenik meg a Scorn

A szerb Ebb Games hivatalosan is megerősítette, hogy sikeresen megegyeztek egy befektetői alappal, ami szintén támogatja a Scorn fejlesztését, ezért a csapat úgy döntött, nem kapkodja el a premiert, és 2019-re csúszik az első rész.

Miután sikeresen lezárult a Scorn Kickstarter-kampánya, úgy tűnt, a szerb Ebb Software tartani tudja a korábban kitűzött év végi premiert. Időközben a csapat azonban sikeresen megállapodott egy befektetői alappal, így sikerült további támogatást szereznie a stúdiónak, ami megadta azt a függetlenséget a fejlesztőknek, hogy kreatív szabadságuk kiélése mellett a játék minőségére is nagyobb hangsúlyt fektessenek. 

Ennek apropóján úgy döntött a stúdió vezetése, hogy tanulva az Agony és az Inner Chains problémáiból, inkább elhalasztják a premiert és az így nyert extra időben kompromisszumok nélkül belepakolnak mindent a játékba, amit kitaláltak, miközben a minőségre is oda tudnak figyelni.

Ez azt jelenti, hogy az amúgy is két részesre tervezett Scorn első felvonása, a Dasein csak valamikor 2019-ben jelenik meg. Első körben csak PC-re.

11 komment - szólj hozzá!