A legfrissebb brit Top 10 - Élen az új Need for Speed

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 15.
  • Toplista
Link másolása
Szilárdan tartja vezető pozicióját a nemrégen megjelent Need for Speed: Carbon, azonban a második és harmadik helyről lecsúszott a FIFA 07 és a Pro Evolution Soccer 6.
Szilárdan tartja vezető pozicióját a nemrégen megjelent Need for Speed: Carbon, azonban a második és harmadik helyről lecsúszott a FIFA 07 és a Pro Evolution Soccer 6. Bizony, brit barátaink engedtek egy keveset focimániájukból, s a pankrációnak illetve a második világháborúnak éltek egy keveset: ezüstérmesünk így a WWE SmackDown! Vs. RAW 2007, míg őt a Call of Duty 3 követi a dobogó harmadik fokán. Lássuk a teljes listát!


  1. Need for Speed: Carbon >>
  2. WWE SmackDown! Vs. RAW 2007 Új a listán!
  3. Call of Duty 3 Új a listán!
  4. Pro Evolution Soccer 6 2.
  5. FIFA 07 3.
  6. The Sims 2: Pets 4.
  7. Grand Theft Auto: Vice City Stories 6.
  8. LEGO Star Wars 2: The Original Trilogy Ismét a listán!
  9. Medieval 2: Total War Új a listán!
  10. Canis Canem Edit 5.
6.
6.
adi300
Valaki Mondja Már Meg Léci a Telepitő Kódját A LEGO ISLAN EXTREME-nek küldje erre a címre és ide is E-Mailom: racingadi@hotmail.com
5.
5.
Spirito
Nekem az a véleményem hogy a Carbonból hiányoznak a Most wanted elemei, ugyanakkor teljesen új stílusa lett a játéknak az éjszakai versenyzésekkel. A feeling maradt, a story más. Szerintem nem rossz. A Call of Duty 3 meg állítólag PS3-ra jött ki,, nekem ps2-m van és tökéletesen fut rajta :p Iszonyat izgalmas, akárcsak a többi rész... :)
4.
4.
pstomi
ezekböl a 9 tizede jo mert a carbon szerintem az évezred legszarabb játéka csak arra jo hogy kitöröljem a seggem vele. másra nwm jo. 5 percenként kiléop szar nagyon fuck carbon fuck ea fuck nfs.
3.
3.
Necros
A zenék szerintem jók. :)



Ami a listáról leginkább kéne nekem az a WWE SmackDown! Vs. RAW 2007, csak PC-s verzióban. :)
2.
2.
Madd Dogg
1.
1.
FNorberto
Nem értem mért kell nekik a Catbon!Egy bugos gagyi az egész!Az ellenfelek vezetni azt nem de csalni tudnak!280km/h a végsebessége de 300km/h-val beveszi a hajtűkanyart:DDe az autók meg a tuning jó.A CoD3 is jó,de hol a GoW?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...