A legfrissebb brit Top 10 - Élen az új Need for Speed

Szilárdan tartja vezető pozicióját a nemrégen megjelent Need for Speed: Carbon, azonban a második és harmadik helyről lecsúszott a FIFA 07 és a Pro Evolution Soccer 6.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#6
Valaki Mondja Már Meg Léci a Telepitő Kódját A LEGO ISLAN EXTREME-nek küldje erre a címre és ide is E-Mailom: racingadi@hotmail.com
#5
Nekem az a véleményem hogy a Carbonból hiányoznak a Most wanted elemei, ugyanakkor teljesen új stílusa lett a játéknak az éjszakai versenyzésekkel. A feeling maradt, a story más. Szerintem nem rossz. A Call of Duty 3 meg állítólag PS3-ra jött ki,, nekem ps2-m van és tökéletesen fut rajta :p Iszonyat izgalmas, akárcsak a többi rész... :)
#4
ezekböl a 9 tizede jo mert a carbon szerintem az évezred legszarabb játéka csak arra jo hogy kitöröljem a seggem vele. másra nwm jo. 5 percenként kiléop szar nagyon fuck carbon fuck ea fuck nfs.
#3
A zenék szerintem jók. :)

Ami a listáról leginkább kéne nekem az a WWE SmackDown! Vs. RAW 2007, csak PC-s verzióban. :)
#2
Carbon forever. nfs!!!
#1
Nem értem mért kell nekik a Catbon!Egy bugos gagyi az egész!Az ellenfelek vezetni azt nem de csalni tudnak!280km/h a végsebessége de 300km/h-val beveszi a hajtűkanyart:DDe az autók meg a tuning jó.A CoD3 is jó,de hol a GoW?