GC 2018: Metro Exodus - távol a metró békés zajától

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
Sötétséggel, iszonyattal és mindenféle szörnnyel teli előzetes érkezett a Metro Exodushoz az NVIDIA gamescomos prezentációja során. Artyom nem várt erdei túrába csöppen, ahol csak a számszeríjában és a vak szerencsében bízhat.

A Deep Silver alkotása eddig sem tűnt grafikailag elhanyagolható játéknak, ám az új trailer még erre is képes volt rátenni egy lapáttal. A gyönyörű tóvidék, a nyugodt vonatozás és az NVIDIA RTX-technológiája együttesen lélegzetelállítóvá varázsolják Artyom legújabb kalandját.

Sajnos nemcsak képletesen szólva, a kaland tényleg lélegzetelállító lesz, ugyanis a vasút pályája leomlik, és így főhősünk a víz alá kerül. Miután kimentik, a sötét éjszakában olyan borzalmak várnak rá, melyek minden eddiginél horrorisztikusabbra sikerültek.

A Metro Exodus várhatólag 2019. február 22-én jelenik meg PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon.

5.
5.
zsocc-nrg
Komolyan mondom imádom a THQ Nordic-ot :D egy rakás király cím van a tarsolyukban és rengeteg régi játékot hoznak vissza a feledés homályából. Bárcsak valahogy meg tudnák szerezni a Black&White és a Croc széria jogait is... Ja igen és a Metro Exodus továbbra is epic :D
4.
4.
crytek
Pár M$ $tore cucc végre jön steam-re

THQ Nordic has announced that five Microsoft games, ReCore: Definitive Edition, Super Lucky’s Tale, Disneyland Adventures, Rush: A Disney-Pixar Adventure and Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection will be coming to Steam.
2.
2.
Darksiders84
#1: +1 de azért lesz mivel kibírni addig.
1.
1.
crytek
Brutál hangulatos mint mindig.. ÁÁ de sokat kell még várni rá
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...