GC 2018: Bejelentették a Desperados III-at

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Tizenkét év után a remek kritikai fogadtatásban részesült Shadow Tactics fejlesztője támasztja fel a Desperados-sorozatot. A harmadik rész nem rúgja fel a szabályokat: maradunk a vadnyugaton, a műfaj továbbra is taktikai RTS.

Miután a jogok 2013-ban a THQ Nordicnál landoltak, a kiadó nem ült rajtuk ölbe tett kézzel, az idei Gamescomon lelepleződött a harmadik felvonás. A játékosok ezúttal a ravasz revolverhőst, John Coopert és bandáját irányítják a vadnyugaton. Számos határvárost, kanyont és sivatagot meglátogatunk, beleértve a Mississippi mocsárvidékét is - nappal és éjszaka egyaránt.

A valós idejű taktikai stratégiát a német Mimimi csapat rakja össze - nekik köszönhettük a zseniális Shadow Tactics: Blades of The Shogunt is. Egy-egy küldetést többféleképpen is megoldhatunk, számos alternatív megoldás és útvonal létezik - a lopakodás és a tűzpárbaj is sikerre vezethet, karaktereink pedig egyedi képességekkel rendelkeznek. Bandánkra viszont útonállók és a törvény korrupt emberei is vadásznak.

A Desperados III 2019-ben érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

2.
2.
kastorhun
Ennek örülök, a Shadow Tactics: Blades of The Shogun valami elképesztően fantasztikus lett, remélem hogy majd 1x azt is folyatják.
1.
1.
Juha
Végre. Pont a Commandos hírnél említettem itt a GK-n múltkor, hogy ez sem volt rossz, habár a 2. részről nem is hallottam soha, csak most nézem, hogy már a 3. jön :-).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...