GC 2018: AC: Odyssey - ismerd meg a főhősöket!

A kölni játékexpó apropóján a Ubisoft két filmes előzetessel lepett meg bennünket, amelyek a ókori Görögországban játszódó anyag főszereplőit mutatják be. Kassandra és Alexios eltérő célokért harcolnak, de a módszerük rajtad múlik.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#6
De miért beszél mindenki erős akcentussal ebben a játékban...?
Kifejezetten zavaró és nevetséges.

Biztos bennem van a hiba, de ez a Kassandra engem Frida Kahlo-ra emlékeztet.
Mondjuk ez nem mintha pozitivum lenne, szóval marad Alexios.
#5
Elképesztően tetszik, és kifejezetten örülök annak hogy egy picit bele keverték a mitológiát.
#4
Nálunk valószínűleg a csaj lesz a nyerő, mert elsősorban az asszony fog vele játszani. Egyébként nagyon tetszik ez is, ahogy az Origins is. Máig játszunk vele rendszeresen. Korábban indítottam magamnak egy külön karaktert (meg new game+) de olyan sok tartalom van benne, hogy egy karakterrel ketten, felváltva játszva is bőven elég. Még így sincs kimaxolva, „csak” 92%-nál tartunk. Mire ez megjelenik talán meglesz a 100.
#3
#1: Hát ha már spárta, akkor inkább férfi legyen a főhős :) Bár a Syndicateben Evvel toltam, ő olyan "assassinosabb" volt, míg Jákob üresfejű verőlegény. Remélem itt nem lesznek a karakterek beskatulyázva, képesseégeik alapján.
#1
Most tényleg csináltak két trailert, mindkettőben ugyanazt a szöveget mondják, csak az animációkban kicserélték a karaktereket? xd

Valószínűleg Alexiost fogom választani, jobban tetszik a szinkronhangja.