GC 2018: War Thunder - érkeznek a helikopterek

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 22.
  • Letöltés
Link másolása
A Gamescomon bejelentették az eredetileg repülőgépeket felsorakoztató játék legújabb frissítését, mely az eredeti témájától jócskán elrugaszkodva a helikopterekre tereli a figyelmet.

Úgy látszik, hogy a War Thunder fejlesztése mögött álló Gaijin Entertainment nem lassít senki kedvéért. A megjelenéshez képest a játék mára már jócskán kibővült, pár hónapja megérkeztek a hidegháborús tartalmak, illetve nemrég tesztelési fázisba került a tengeri csatákat felvonultató frissítés, és most máris túlhaladva mindezen, a helikopterek kerültek a figyelem középpontjába.

Az új járművek megjelenésével kapcsolatban egyelőre nem érkezett pontos dátum, ám a fejlesztők elmondása szerint a következő nagyobb frissítésben - mely 1.81-es számmal fog befutni - már övéké lesz a főszerep.

A jelenlegi tervek szerint egyelőre csak az amerikai és az orosz nemzet technológiai fája fog helikoptereket tartalmazni, de később még további nemzeteket vonnak majd be a mókába. A frissítéssel kapcsolatos részletekbe menő leírás az alábbi linken érhető el.

3.
3.
Ooorky
2.
2.
sirdani
Hú, tényleg, köszönöm, hogy szóltál, javítottam! :)
1.
1.
Ooorky
"A megjelenéskor még csak a World of Tanks kihívójaként ismert „másik tankos játék” mára már jócskán kibővült"

Végül is alig 2 évet kellett anno várni az első tankokra, addig csak "másik repülős játék" volt, de a többi nagyjából stimmel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...