GC 2018: The Division 2 - Washington bezöldült

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
Újabb előzetes érkezett a The Division 2-höz, melyben ezúttal az elnéptelenedett Washington D.C. kapta a főszerepet, illetve néhány előrendelői ajándékról is lerántotta a leplet a Ubisoft.

A The Division 2 Gamescomon közzétett játékmeneti előzetesén Washington D.C. festői táját csodálhatjuk meg, ahol a városrendezés irányítását átvette a természet; a békésen legelő szarvasok és mindenfelé burjánzó erdők harmóniáját csak a távoli fegyverropogás hangja töri meg.

Kihaltság ide vagy oda, az akció mennyiségére a készítők szerint nem lehet majd panaszunk, így igazán kapóra jöhet az előrendelői Capitol Defender Pack, melyben mienk lehet a „Lullaby” nevet viselő shotgun és a Hazmat 2.0 felszerelés.

A The Division 2-re sajnos még jócskán várni kell, egészen pontosan 2019. március 15-ig, amikor a játék elrajtol Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n. Akik azonban úgy döntenek, hogy befizetnek a játék Gold Edition változatába, a megjelenéshez képest már három nappal korábban, vagyis március 12-től látogathatnak el az ellenfelektől hemzsegő Washingtonba.

10.
10.
Blazkowicz
Csak azt nem mondja bárki is h még kíváncsi erre az első hányadék rész után. Olyan mintha szemen köptek volna és most fizetsz azért, hogy még egyszer megtegyék.
7.
7.
RangerFox
#5: Kicsit fura vagyok ilyen szempontból, gond nélkül megértem az angolt, feliratok nélkül játszok szinte mindig. De valamiért szeretem, ha a játék menüje magyar, így ha egy játékban van honosítás, akkor a menüjét átállítom magyarra. Ez általában jól van kivitelezve, de a Divisionben nagyon rossz volt olvasni őket. Meg lehet ezt csinálni rendesen is, lásd God of War, Detroit... De akár a régebbi AC játékokban is teljesen jó volt a fordítás, itt miért kellett elcseszni?
5.
5.
elgeri
#2: Egyenlőre úgy tudom / láttam, hogy SAJNOS nem lesz magyar felírat. Én (is) nagyon sajnálom, jobban bele tudtam magam élni magyarul.

Akiknek meg nem tetszett a honosítás, azokat nem értem, hisz vissza lehetett a nyelvet kapcsolni angolra. És akkor nincs semmi gond.
3.
3.
RangerFox
#2: Hálisten, olyan pocsék fordítást, mint ami az első rész menüjében volt, még életemben nem láttam
2.
2.
frankdelgado
ehhez már nem lesz magyar felirat?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...