GC 2018: Gameplayen a Shadow of the Tomb Raider

A hétfői NVIDIA Geforce RTX-bemutatón megvillantott Tomb Raider-részletek végre teljes egészében is megcsodálhatóak egy 11 perces játékmeneti videón. Ray tracing ide vagy oda, Lara új kalandja lehengerlőnek tűnik.

A Gamescomon végre mindenki bepillantást nyerhetett a Shadow of the Tomb Raider játékmenetébe. A videó során minden grafikai lehetőséget bekapcsolva a maximális látványt préselték ki a játékból egy GeForce RTX 2080 Ti segítségével, és ugyan a valós idejű sugárkövetés még fejlesztés alatt áll, ám a dzsungeles környezet már így is káprázatosan gyönyörű.

Persze a varázslatnak ára van… Ahhoz képest, hogy a megjelenés előtt álló RTX 2080 Ti egy méregdrága videokártya, melynek sem házon belül, sem a konkurenciánál nem akad kihívója, a játékot közel sem volt képes állandó 60 fps-sel futtatni 1080p-s felbontás mellett.

Igaz, a megjelenésig még azért vissza van pár hét, reméljük, szeptember 14-ig képesek lesznek a fejlesztők javítani a teljesítményen. A játék egyébként PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en lesz elérhető.

10 komment - szólj hozzá!