GC 2018: A Snowdrop hajtja az új Settlers-játékot

  • Írta: fojesz
  • 2018. augusztus 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár az elmúlt években az Anno-sorozatot kellett terelgetnie a Blue Byte-nak, a német fejlesztőcsapat most visszakapta gyermekét, és vadonatúj The Settlers-epizódot fejleszthet.

Idén ünnepli a huszonötödik születésnapját a The Settlers-sorozat, a Ubisoft és a Blue Byte pedig két meglepetéssel is készült a rajongók számára.

Egyrészt készül a széria legújabb epizódja, amely egy reboot lesz, és ennek megfelelően szimplán The Settlersnek fogják hívni. 2019 őszén kerül boltokba várhatóan, a fejlesztést pedig maga Volker Wertich, a The Settlers atyja vezeti.

Habár sok konkrétum még nem látott napvilágot a folytatásról, annyit lehet tudni, hogy a már ismerős játékmenetre építkeznek a készítők, és számos multiplayer lehetőségnek örülhetünk majd. További érdekesség, hogy a játék alatt a Snowdrop engine duruzsol majd.

Azért idén is kapunk némi csemegét, november 15-én érkezik a The Settlers: History Collection, amely az első hét részt, valamint azok összes bővítményét tartalmazza többé-kevésbé modernizált formában. Ízelítőként az első részt már most letölthetjük a Uplayről, a játék 5 dollárt kóstál.

3.
3.
PaprikaJancsi
Egyértelműen várólistán :)
2.
2.
Stranger
Ezt nagyon jól összerakták
1.
1.
gorgo
De szerettem még anno Amigàn
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...