GC 2018: Drága lesz a HTC Vive vezetékmentesítése

  • Írta: fojesz
  • 2018. augusztus 22.
  • Hardver
Link másolása
Ha nem szeretnénk kompromisszumokat kötni és vezeték nélküli, ám gyengébb VR-szemüveget vásárolni, a már meglévő HTC Vive-unkat is használhatjuk kábelmentesen, ehhez azonban egy méregdrága kiegészítőre lesz szükségünk.

Szeptember 24-től vásárolható meg meg a Vive Wireless Adapter, aminek a segítségével vezeték nélkül is használhatjuk a HTC Vive-unkat vagy a HTC Vive Prónkat. A kábelmentesítés azonban nem lesz olcsó mulatság: maga a kiegészítő 300 dollárt kóstál majd, ez azonban csak a mezei Vive-val kompatibilis, a Vive Próhoz pedig egy extra csomagot is be kell szereznünk további 60 dollárért.

A kiegészítő állítólag gyorsan telepíthető, egy PCI-e kártya beszerelésére és egy érzékelő csatlakoztatására van szükség, ezt követően a WiGig-támogatást élvező adapter 6 méteres sugarú területen és 150 fokos látószögben képes biztosítani a vezeték nélküli kapcsolatot a PC-nk és a VR-szemüvegünk között, alacsony késleltetés mellett. A kakaóról egy HTC QC 3.0 PowerBank gondoskodik, ezt a játékos a derekára csatolhatja fel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...