GC 2018: Gameplay traileren a Torchlight Frontiers

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 23.
  • Videó
Link másolása
Végre valódi gameplay jelenetek során is megleshetjük az újraélesztett Torchlight-széria következő üdvöskéjét. Az alig egyperces videóból pedig csak úgy árad a könnyed, humorral teli hangulat.

A két számozott Torchlight-játék nyomdokaiba lépve most valami igazán merésszel próbálkozik az Echtra Games. A Frontiers nem egy mezei Diablo-klón lesz, ugyanis ezúttal egy állandó online világot fedezhetünk majd fel. A körítés pedig ezúttal is zseniális: a szokásos fantasy alapot steampunk-elemek teszik érdekesebbé, mindezt pedig egy jó adag könnyed humor kíséri.

Habár első ránézésre tökéletes Switch-játéknak tűnik a Torchlight Frontiers, a játék mégiscsak PC-re, Xbox One-ra, illetve PlayStation 4-re jelenik majd meg 2019-ben.

3.
3.
RangerFox
#2: Plusz simán le lehet tolni egy dungeont a buszon, vagy kajaszünetekben, ezért is illene a switch-hez a játék.
2.
2.
szlav
#1: Egész egyszerűen arra próbáltam utalni, hogy egy könnyed, színes, humoros játéknak tűnik a Frontiers - olyannak, ami tök jó lenne a Switch-közönség számára is. Nyilván ugyanúgy megvan a konzol hardcore játékostábora, mint bármely másik platformnak, de a Nintendo mindig is családbarátabb volt, mint a vetélytársai, így a Torchlight szerintem tökéletesen illik az arculatukhoz.

Egyébként én is pontosan ugyanúgy örülök a Switches D3-nak, mint bárki más, kár, hogy ilyen sokat kellett rá várni.
1.
1.
GemForge
"Habár első ránézésre tökéletes Switch-játéknak tűnik..."
Ez mit is akar jelenteni? Mitől tűnik valami tökéletes Switch játéknak?
Inkább hagyjuk...
Biztosan sokaknak bejött, de engem halálra untatott a Torchlight mindkét eddigi része. Ettől sem várok sokat.
Viszont, ha már a Switch által nyújtott lehetőségek viszonyítási alapként szóba kerültek, akkor megjegyezném, hogy mennyivel TÖKÉLETESEBB Switch játéknak tűnik az ezeréves Diablo 3.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...