GC 2018: Lehengerlő gameplay a Metro Exodusból

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 23.
  • Videó
Link másolása
Az IGN jóvoltából eddig soha nem látott felvételeket láthatunk a Metro Exodusról. Távol hagyjuk az Aurora vonat biztonságos vagonjait, és a vadonban kirándulunk egyet mutánsok és banditák között. Még éjszaka is!

A gamescomos előzetes után már nincs mese, mozgásban is látni kell a Metro Exodus legfrissebb bétaváltozatát. Eddig soha nem látott helyszíneket láthatunk az IGN videójában, a részletektől tényleg az állunkat keresgéljük.

A Metro Exodus 2019. február 22-én jelenik meg PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon.


41.
41.
br1Koo
Én a Redux verziókat toltam végig, azokban semmi bug nem volt. Azt is vicces olvasni hogy a korábbi játékok tákolt szarok, gyakorlatilag egyetlen egy másik játékot nem tudok megnvezni amiben ilyen mesterien ki voltak dolgozva a lineáris, szűk játékterek. Emlékszem volt egy rész talán a 2033-ban ahol egy kis szerelvénnyel lehetett az alagútban előre haladni és itt-ott érsemes volt leszállni körülnézni. Volt egy szoba amibe belépve inkább visszafordultam "ide gecire nem megyünk be" jeligével karöltve.
Az összes helyszín megszólalásig hiteles volt, legyen szó a nagyobb "városokról", a köztük fekvő utakról vagy a nácik territóriumairól. Külön gyönyör volt például a nehéz fokozatokon játszani, mert amellett hogy gyoraan kifingtál az ellenségek sem voltak direkt szarrá buffolva, így igen valóság szagúvá váltak az összetűzések, sokkal személyesebbé vált minden csata. Ja, meg a hudot is kilőtte a legcombosabb mód, amire azt gondoltam idiótaság, de mint kiderült mindent szemmel lehet tartani így is, de voltaképp az egész játékról elmondható hogy igazi élménynek szánták, nem kézenfogós buzizásnak ami manapság oly nagy divat.
Ebben a videóban meg én is hiányolom a szűk tereket, a könyveket sajnos nem olvastam, de valószínűnek tartom hogy a föld alatt is kell majd benne tevékenykedni. A szakadt ruszki épületek iszonyat jól néznek ki, remélem azokból is kapunk bőven.
40.
40.
Max3000
#39: Na jó hagyjuk ha tegnap kezdted az ipart....
39.
39.
Stranger
#38: De erről beszélek... miért lenne bugosabb mondjuk AMD-n? Mert más az architektúra vagy más a driver? Egy 10 éves játéknál meg sem álmodták azokat a hardvereket amivel én most játszom, mégis tökéletesen működnek. Sztem nagyon túl van tolva ez a különböző rendszer, különböző problémás szöveg.

Légből kapott statisztika, de amikor azt látom hogy azért nem tetszik a PC gaming, mert nem indul a játék dll hiba miatt és hasonlók, rájövök hogy megint a torrentesek sírását hallom, ahol a moddolt telepítő nem teszi fel alapból a visual studio és directx frissítéseket. Eredeti telepítővel tuti nincsenek ilyen gondok. A sok bugról sírókat pedig csak oda tudom tenni, hogy leszedik a 0. day, legjobban seedelt játékokat amik még tele vannak buggal...
38.
38.
Max3000
#36: Jézus.Nem arra gondoltam,hogy ahány alkatrész annyi hiba.Biztos hallottál már arról például,hogy amd(vagy fordítva) nvidia kártyákkal több a bug.Vagy teszem fel processzor részről.

" Legtöbbször azok panaszkodnak akik leszedik a 0. day torrent verziót."

Hagyjuk ezt a légből kapott "statisztikát" márcsak azért is,mert az utolsó mondatoddal szépen alá is támasztod amit írtam,valamint szó sem volt arról,hogy nem javítottak utána semmin...
37.
37.
crytek
#34: A semmit nem ad hozzá erős túlzás...

Batmanben https://youtu.be/j7lr7B9k9SA

Metroban https://www.youtube.com/watch?v=VafzR7JqO2I

Mafia 2 https://youtu.be/vCnfWneTsMY

Nem linkelem végig az összeset.. Egész látványos tud lenni és dob a hangulaton.
36.
36.
Stranger
#35: "ahány rendszer annyi hiba"

Nope. Ha ez így lenne, egy mai hardver és szoftveres környezeten el sem indulna egy 7 éves játék. Legtöbbször azok panaszkodnak akik leszedik a 0. day torrent verziót. A Witcher 3 is bugos volt alapból, de szépen kijavították.
29.
29.
Diabolis83
Imádom :D Pár videó után annyi okos ember lett :D ( pöcsköszörűk)
28.
28.
kastorhun
#27: A scriptek nálam többször is beakadtak vagy csúnyán bugoltak. (nem is 1x)

PL: Amikor az a szárnyas lény először feltűnik akkor egyszerűen beragadt a script és nem akart azt istenért se elmenni.
27.
27.
crytek
#25: Mikor volt csúnyán bugos? Játszottam vele a megjelenéskor + azután évekkel kb 4x végigvittem..

Kérlek írd le mik azok amiket csúnyán bugosnak tartasz benne! Én nem találkoztam semmivel.. 4x toltam végig szóval elvileg illett volna ha tényleg igaz amit írsz.
24.
24.
almaspite
#20: Ilyen hozzá szólás után inkább ne legyen igaza.
23.
23.
crytek
Remek széria. Egyre jobb lesz. Meg is hozta a kedvem, hogy sokadjára végigtoljam a korábbi részeket.
21.
21.
RangerFox
A fő könyveket olvastam, azok tetszenek. A játékok közül az első szerintem átlagos volt, semmi kiemelkedő, de a Last Night életem egyik legjobb single fps élményét adta, nagyon jó játék volt. Ez is jónak tűnik, várom is nagyon, de február 22-én a Days Gone lesz a befutó, nem ez nálam.
18.
18.
almaspite
#16: Biztos tesznek bele valamit, az a gond hogy az eredeti történet vonalán mennek végig. Ha maradni akartak Artyomnál, akkor meg történet miatt nem maradhatott a metroba, de pont ettől lesz nagyon jó, mint a last night. Hogy nem újra írja a könyvet ha nem kiegészíti.
16.
16.
Dízel
Mondjuk sok köze nincs konktrétan a "metrohoz" a klausztrofobias, sötét, félelmetes alagutakból egyet sem lattunk. Gondolom nem is lesz, mert ez már az exodus. Éledezik a természet, növények allatok vannak. Csak ezzel pont a metro lényege nincs benne.
9.
9.
KRAT0S
Megjelenésig még qrva sok idő van...szóval csak nyugi
5.
5.
zoenn
#2: Mint a korábbi részekben, itt is át lehet majd állítani a szinkront oroszra.
2.
2.
Neo1989
Amikor az oroszok egy orosz témájú játékban angolul beszélnek az annyira illúzióromboló és röhejes is egyben.
1.
1.
Tibi80
Szenzációs játéknak ígérkezik.. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...