GC 2018: One Piece: World Seeker - Luffy bilincsben

Húszéves a népszerű manga- és anime-sorozat, így a Bandai Namco ezúttal egy nyitott világú One Piece-játékkal kedveskedik a rajongóknak. A Gamescom apropóján számos látnivalóval gazdagodtunk.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#17
#15: Úgy értettem hogy az izom mennyisége az utolsó ssj formáknál azért túlzó volt.
https://vignette.wikia.nocookie.net/dragonball/images/9/9f/Vegeta_DND.jpg/revision/latest?cb=20080419203305&path-prefix=es
Erről beszéltem, ez azért már túlzás. (tudom hogy ez nem Goku, de azért nála is túlzásba mentek már az izomzattal)
#16
#12: Ha az animet követed, egy évig nem találkozol velük kb :"D
#15
YanezModerátor
#14: A DBZ-ben nem volt egyre nagyobb a főszereplő. Max amikor még át tudott változni óriás majommá, de az megintcsak más, és az nem is Songoku volt, hanem a fia, az is csak az elején, ahogyan Vegita is.
#14
#12: 100% hogy lesz egy újabb gear, de picit tartok attól hogy Luffy még nagyobb lesz. Mivel akkor elköveti ugyanazt a hibát mint a Dragon Ball Z, azt hogy a főszereplő egyre nagyobb és nagyobb.
#13
#11: Az ilyeneket több csapat rajzolja, ez leginkább a Naruto Shippudennél volt szembetűnő.
Ahhoz hogy elérjék a manga szintjén talán dupla ennyi idő kellene.
Sokan felhozzák hogy Eiichiro Oda nem tud rajzolni, hát tényleg nem ő a legszebb rajzoló, de piszkosul stílusos! Nem olvad be a tömegbe mint a sok felhypolt borzadály, pl: sword art online.
(SPOILER)
(Úgy imádom ezt a karaktert és a képességét)
A mangában így néz ki:
https://i.pinimg.com/originals/82/7d/8e/827d8eca408983ab6eefb401c37b9f52.jpg

Az animében így:
https://vignette.wikia.nocookie.net/onepiece/images/e/e0/Big_Father.png/revision/latest?cb=20180603031056

A mangában még a szivarjából is száll ki a füst, kár hogy a rajzolók nagy része a különleges epizódokon illetve a mozikon dolgozik.

Még senkinek se teljesült például az álma, pl: Usopp álma ugye bár hogy a tenger bátor harcosa legyen, eddig tényleg azt láttam hogy tökösebb lett és picit belevalóbb.
De az amit Dressrosán műveltek fele felháborító, 1 egész rész arról szól hogy FUT ÉS MENEKÜL! (ezt 100% hogy a stúdió tette bele időhúzásnak).
Attól félek hogy PL Zoronál mintha kezdene kifogyni az ötletekből, hiszen az új képességei se annyira újak.
De a mostani arc után majd meglátjuk mi is vele a helyzet.
Sokan amiatt kritizálják a One Piecet hogy túl hosszú, nos tényleg itt-ott a stúdió túlnyújtja, de a világában még mindig van potenciál, ezt a világ építést pedig tanítani kellene.
A narutonál például az zavart mindig is hogy nem tudtad elhelyezni azt hogy kb hol lehetnek, mi hol van, mekkora is a világ, és itt már az elején is 1-2 szóban emlegették Dragont, és elképesztő élmény volt hogy végre láthattuk.
Egyébként tudtad hogy a Fairy Tail komplett karaktereke és epizódokat lopott a One Piecetől?
#12
YanezModerátor
#11: Zoro meg a többiek már hiányoznak. Nekem nagyon bejön a mostani arc, de százszor jobban várom már a Kaidós részeket!!! Luffynak ebben a formában nulla az esélye ellene, úgyhogy tuti lesz valami, pl 5-ik gear?
#11
#9: Az animációja nekem baromira bejön az animének, az egésszel annyi a gond, hogy néha olyan, mintha 6 stúdió csinálná az egészet, nem egy olyan epicusabb helyzet van, ahol tök máshogy néz ki az egész, mint eddig bármikor.
Én azt hallott, hogy a felénél járunk a történeteknek, ami nekem reális, tekintve hogy kb mennyi mindennek kell még történnie+ wano is lesz vagy 200 epizód. (Zororol meg szerintem pont most derül majd ki milyen erős, wanoban, tekintve hogy ott mindenki szamuráj tuti kap valami keményebb harcot)
#10
#9: Hozzá tenném még hogy a mostani Arcnál ugye bár volt egy különleges epizód, nos az valóban úgy nézett ki ahogy az animének ki kellene néznie.
#9
#8: Szerintem sokkal jobb lenne az anime ha nem a Toe Animation csinálná hanem valami féle komolyabb stúdió. A Toe animation leginkább a pénzre megy és IMÁD spórolni, oké a mostani arc szebb mint az előző, de a Pacifista felbukkanása körül volt a legszebb. Pedig a Toe-nak tavaly több mint 2 milliárd bevétele volt merchandise dolgokból. Ez az epizód gyártási forma mellett egyszerűen lehetetlen tartani a minőséget, és régebben 2 és fél fejezetet dolgoztak fel 1 epizódban a mangából,ma pedig csupán 1-et.
A mostani annyira nem lett túlnyújtva, a menekülés talán egy picit, de valahogy meg kellett mutatni Big mom erejét. (nem tudom hogy tudod e, de Eiichiro Oda szerint már készen van a manga 80%-a, nos szerintem azért több van hátra, hiszen Luffy szinten konkrétan egy kevésbé erősebb Yonko szintjét meg se tudja közelíteni) (saját elméletem szerint Big mom a leggyengébb Yonko)
Egyébként én leginkább a Bellamys részeket tartom elnyújtottnak, és Zoro Pica elleni harcát. Úgy értem hogy Zoro ellen konkrétan nem volt semmi esélye, nem lennék meglepődve ha Zoro szinte egy szinten lenne Luffyval.
#8
#6: Mikor mondja a csaj dressrosaban hogy mindjárt vége a harcnak, erre van még vagy 40 rész az arcból
Egyébként tényleg jó volt, a dráma talán ott volt a legjobb eddig, de iszonyatosan elvolt húzva minden, még a végső harc is, ami miatt nekem végül nem tetszett.
De ugyanezt tudom mondani a mostanira, ahhoz képest hogy a terv az volt hogy gyorsan ki-be mennek és kész, aztán látjuk hol tartunk.
#7
#5: Azért ilyen formában érthető hogy miért nem egy ütés, hiszen ha a pacifista egy ütés lenne itt is akkor a köz katonák mennyi?
Emiatt is működne jobban (szerintem) az általam felvázolt játékmenet. Hiszen talán a 2. részében megtapasztalhatnánk hogy mennyire is erős. (az ott lévő harc talán az egész anime egyik legjobbja)
#6
#4: Persze, de a közkatonák szinte minden esetben sima lövedékeket használtak.
Azért az Anime mostani arcja eléggé jól sikerült. A Dressrosa arc talán a legjobbak között lehetne, csak annyira de annyira elvolt nyújtva hogy arra szavak nincsenek, 20 részt simán ki lehetne venni belőle. (és akkor még jobb lenne)
Ezzel az is még a gond hogy Luffy ütéseinek nincs súlya, az epikus képességei szinte elvesztették erejüket.
Jobb választás lett volna ez a hülyeség helyett ha mondjuk az Arlong arc végééig dolgozzák fel az alapművet. Lineárisabb formában talán jobban működne a dolog, és eléggé szomorú vagyok hogy nem használták fel az anime zenéit, mivel eléggé erőteljes soundtrackel rendelkezik.
Kedvenc:
https://www.youtube.com/watch?v=xUeaLmNDpG8
#5
#4: Az nondjuk fura hogy az animében a pacifista egy ütés volt itt meg :"D
#4
#3: Tengerkő lövedék van az animeben is
Egyébként elég monoton (több red hawk volt ebben a 8 percben mint eddig az egész one pieceben összesen:"D ) ebből sem lesz vétel, ami kár, tekintve hogy az anime se halad semerre kb, a manga még belépett a tipikus új arc szindrómába, és kb 5 évig nem lesz semmi esemény.
#3
Nem azért de távolsági fegyverekkel hogyan sebeznek meg egy gumi embert?
#2
Fáj a szívem hogy egy ilyen vacak játékra pazarolják el ezt a remek címet. Ebből az animéből/mangából elképesztően jó játékokat lehetne össze dobni, egy Narutohoz hasonló stílusban talán jobban működne.
Kár, hiszen ennek az animének/mangának van talán műfajában a leges legjobb világa.
#1
YanezModerátor
Monoton, a harc pedig nagyon elavult és unalmas. Kár, mert amúgy első ránézésre érdekesnek tűnt.