Rekordgyorsasággal fogy a Battle for Azeroth

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 24.
  • Biznisz
Link másolása
Hatalmas sikernek örvend a World of Warcraft hetedik kiegészítője. A Blizzard jelentése szerint a Battle for Azeroth lett a játék történelmének legjobban fogyó expanziója - a premier óta több mint 3,4 millió példányt adtak el belőle.

Úgy tűnik, hogy nagyon jót tett a World of Warcraftnak a Battle for Azeroth megjelenését megelőző szokatlanul megosztó marketingstratégia, az immáron tizennégy éve futó MMO ugyanis még most is képes rekordokat dönteni. A Blizzard bejelentette, hogy az új kiegészítő produkálta a játék történetének eddigi legerősebb nyitóhetét. A kaliforniai cég adata szerint az augusztus 14-i launch óta több mint 3,4 millió példányt adtak el az új expanzióból.

Mike Morheim, a Blizzard elnöke a következőket nyilatkozta a páratlanul sikeres rajttal kapcsolatban:

"A Battle for Azeroth egy igen meghatározó fejezet a Horda és a Szövetség közti konfliktus, és általánosságban a Warcraft-univerzum történetében. Fantasztikus érzés látni, hogy a játékosok rekordlétszámban szállnak harcba a választott frakciójukat képviselve - a saját csapatunk tagjairól nem is beszélve. Mindez azonban csupán a konfliktus kezdete. A World of Warcraft hatalmas mennyiségű epikus tartalommal bővül majd az elkövetkezendő hetekben is, mi pedig alig várjuk, hogy a játékosaink átélhessék a kiegészítőn átívelő sztori teljes egészét."

Mr. Morheim pedig nem hazudott, hiszen hamarosan megnyílnak a Battle for Azeroth első Warfrontjai, melyek során húszfős csapatokba verődve foglalhatjuk majd el az ellenséges frakció erődítményeit. Szeptember 4-én pedig jönnek az igazi nagyágyúk, ugyanis ekkor válik elérhetővé a BFA első raidje, innentől próbálhatjuk ki a Mythic+ Dungeonöket, valamint ekkor veszi kezdetét a következő arénaszezon is.

5.
5.
Extol
Kíváncsi lennék, vajon vannak-e még magyarok a Ragnaroson
1.
1.
RangerFox
Szép teljesítmény. De engem az is érdekelne, hogy mennyi a teljes aktív játékosbázisa a játéknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...