Lehúzza a rolót a H1Z1: Just Survive

Októberben bezárja a kapuit a klasszikus túlélőjátékként működő Just Survive, a Daybreak csapata a jövőben kizárólag a H1Z1: Battle Royale-ra kíván fókuszálni. A játékon belüli vásárlás lehetőségét már le is tiltották.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#7
Engem is meglepett hogy mennyire siman futott a PROn a H1Z1, a PUBGhez kepest. Most nem tudom milyen felbontasban fut a H1Z1 a PROn (lehet csak sima 1080p, mindenesetre sokkal jobb mint az xbox one x-en a PUBG, a raeroltetett nativ 4K miatt.
#6
Legalább akkor a Battle Royale-ra lehet koncentrálni. Nem mintha most el lenne hanyagolva. PS4en legalábbis nem rég indult a teljes verzió és elég népszerű lett.

"Pudg pótló"
Szerintem az XBox tulajok örültek volna egy ennyire bug szegény Pubg-nek. ;)
Azért, mert nincs "túlbonyolítva" (gondolok itt a fix felszerelésű fegyverekre) attól még nagyon jó és nagyon jól működik.
#5
Megjelenés előtt 1 évvel már követtem a játékot. "pubg pótló" gratulálok kisfiam nyertél egy tejbepaprikát. A pubg egyik ceo-ja készítette ezt a játékot (vagyis dolgozott rajta) majd ugye kivásárolta a daybreaker. Kevesen tudják de ha ez a játék nem lenne akkor nem lett volna pubgé, aztán fortnite, aztán persze kirby royale és a többi szar aminek a nevébe benne van a royale :D
#4
#3: Hát igen, mert ami nincs szénné marketingelve az biztos nem nagy durranás, ez már csak így működik. :D
#3
Nem is hallottam a címről! Nem lehetett valami nagy durranás.
#2
Kovetni se tudom ezt az egesz frencsajzt.
Ps4en ez a pubg potlo. De tok fapados. Inkabb ez a szegeny ember pubgje. Fortnite ellenben messze elhuzott a mufajban.
#1
Én bezártam volna már RÉG az egész szutykot...