GC 2018: Új projekt a Remedytől

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 27.
  • Teaser
Link másolása
A Gamescom 2018 valós idejű sugárkövetéssel (közismertebb nevén real-time ray tracing) kapcsolatos bemutatóján a Remedy hintette el, hogy a CrossFire 2 sztorimódja és a Control mellett egy harmadik projekten is dolgozik.

A videón 0:12-tól látható „Third unannounced project” (Harmadik bejelentés nélküli projekt) feliraton kívül sajnos egyelőre semmilyen pontosabb információt nem osztottak meg, így az új jövevény szinte bármi lehet az Alan Wake vagy a Quantum Break folytatásától kezdve, a VR-játékokon át, egészen egy teljesen új címig.

A finn székhelyű stúdió következő nagy dobása egyébként a következő évben esedékes Control lesz, mely teljes mértékben ki fogja használni a ray tracing technológia által nyújtott lehetőségeket, ahogyan ahogy azt a konferencián is részletekbe menően bemutatták.

8.
8.
user101
Szerintem ez a Control egy nagyon nagy meglepetés és csalódás lesz. Az egész úgy nézki, mintha eleve vr-re tervezett kontrolleres cucc lenne, csak nem beszélnek róla mert ők sem merik bevallani vagy felvállalni... Furcsa...
7.
7.
kopic
Alan wake 2-t! Kerlek szepen titeket!
6.
6.
crytek
QB 2, AW2 vagy bármilyen más új TPS is jöhet!
5.
5.
szakallaskan
Mindkét játék folytatása szuper lenne!Főleg az Alan Wake...
2.
2.
Slik
nagyon relemelem, hogy alan wake 2 lesz
a quantum brake nagy csalodas volt, szoval azt hanyagolhatjak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...