Hatéves a Guild Wars 2, videón a múlt és a jövő

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 29.
  • Videó
Link másolása
Majdnem napra pontosan hat éve látott napvilágot az ArenaNet MMORPG-je. Nagy szó ez, hiszen a Guild Wars 2-t még mindig támogatják, örül is neki a stabil rajongóbázis. Lássuk, hová jutottunk eddig, és hová tartunk!

Egészen pontosan 2012. augusztus 28-án jelent meg a Guild Wars 2, amely azóta folyamatosan gyarapodott. A Living World-tartalmak dinamikus történetmeséléssel és megannyi szezonnal örvendeztették meg az MMO rajongóit. A nagyobb kiegészítők nemcsak a bejárható területet bővítették, hanem új raidekkel, legendás fegyverekkel és fesztiválokkal hódítottak.

Hamarosan élesedik az 5. szezon, így itt az ideje visszatérni a Sun’s Refuge-ba! A Guild Wars 2 játékosbázisa nagyjából 3,3 millió fő, ami nem kevés - ezek a rajongók egy héten többször is bejelentkeznek a játékba. A napi játékosok száma körülbelül 500 ezerre tehető.

Reméljük, még sokáig velünk lesz az ArenaNet gyermeke!

6.
6.
BrockSamson
En meg pont az utobbi fel evben hagytam abba tobb, mint 5 ev utan (elorendelos voltam). Vagy is, mivel nincs szint meg gear grind benne, inkabb ugy mondanam felbehagytam, mert barmikor vissza lehet terni.

Ha a WvWvW-t rendbe tennek, mar aznap logolnek be ujra, de sajna nagyon PVE-ben gondolkodnak a keszitok.
5.
5.
Extol
Ugyan most úgy döntöttem h visszatérek WoW-ba, GW2 valsz a gépemen marad jópár évig
4.
4.
Extol
Mintha tegnap lett volna, ez ijesztő!
3.
3.
silkgoat
eees, roccenes nelkul fut wine alatt. Ja es jo a support, ami meglepo egy mmo-nal. :D
2.
2.
KENKILL
#1: Én úgy érzem már nem nagyon van MMO piac. Az utóbbi időben alig jelenik meg AAA minőségű, nyugati mmo (ami nem early access). Mindenki gyártja a sandbox borzalmakat de a klasszikus MMO-k lassan letűnnek.
Egyébként most én most tértem vissza gw2-höz kisebb kihagyás után. Továbbra is remek a játék, aki még nem tette, próbálja ki.
1.
1.
mephi
Remek játékká nőtte ki magát és most már tényleg megállja a helyét az mmo piacon a GW2.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...