Star Wars: Battlefront II - októberben jön Grievous

A DICE ismertette a Star Wars: Battlefront II frissítési ütemtervét az év hátralévő részére vonatkozóan. Szeptemberben mutatkozik be az új Squad-rendszer, majd októberben Grievous tábornok is játszható karakter lesz.

Az elmúlt időszakban az EA és a DICE nem győzött bocsánatot kérni a rajongóktól a lootbox-botrány miatt, és megígérték, továbbra is várhatóak új tartalmak a Star Wars: Battlefront II-höz. A fejlesztők a minap pontosítottak a frissítési ütemtervükön.

Szeptemberben élesedik az új Squad-rendszer, amely lehetővé teszi, hogy osztagunk tagjaihoz spawnoljunk a multis meccsek során. Első körben a Galactic Assault, a Blast és a Strike módokban debütál ez a funkció. A DICE szerint ez egy roppant egyszerű módja annak, hogy a csapattársak együtt maradjanak.

Szintén az ősz első hónapjában jön a 91st Mobile Reconnaissance Corps és a 104th Wolfpack Battalion frakció.

A júniusban leleplezett Grievous tábornok végül októberben kerül be a játszható hősök közé. A karaktert Obi-Wan Kenobi követi november folyamán, és ugyanebben a hónapban csaphatunk le a Geonosisról mintázott Galactic Assault-térképre is, amely a Klónok Háborúja egyik legfontosabb csatatere. Itt három új járműbe (STAP, BARC speeder és AT-TE) is beleülhetünk, de novemberben jönnek a 212th Attack Battalion klónkatonái is.

Dooku gróf, egy új nemlineáris mód, valamint Anakin Skywalker a tél folyamán debütálnak, de a Coruscant Guard feltűnése is tervben van, az elkövetkezendő hónapokban pedig még több tartalomról hull le a lepel.

15 komment - szólj hozzá!