Star Wars: Battlefront II - októberben jön Grievous

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 30.
  • Letöltés
Link másolása
A DICE ismertette a Star Wars: Battlefront II frissítési ütemtervét az év hátralévő részére vonatkozóan. Szeptemberben mutatkozik be az új Squad-rendszer, majd októberben Grievous tábornok is játszható karakter lesz.

Az elmúlt időszakban az EA és a DICE nem győzött bocsánatot kérni a rajongóktól a lootbox-botrány miatt, és megígérték, továbbra is várhatóak új tartalmak a Star Wars: Battlefront II-höz. A fejlesztők a minap pontosítottak a frissítési ütemtervükön.

Szeptemberben élesedik az új Squad-rendszer, amely lehetővé teszi, hogy osztagunk tagjaihoz spawnoljunk a multis meccsek során. Első körben a Galactic Assault, a Blast és a Strike módokban debütál ez a funkció. A DICE szerint ez egy roppant egyszerű módja annak, hogy a csapattársak együtt maradjanak.

Szintén az ősz első hónapjában jön a 91st Mobile Reconnaissance Corps és a 104th Wolfpack Battalion frakció.

A júniusban leleplezett Grievous tábornok végül októberben kerül be a játszható hősök közé. A karaktert Obi-Wan Kenobi követi november folyamán, és ugyanebben a hónapban csaphatunk le a Geonosisról mintázott Galactic Assault-térképre is, amely a Klónok Háborúja egyik legfontosabb csatatere. Itt három új járműbe (STAP, BARC speeder és AT-TE) is beleülhetünk, de novemberben jönnek a 212th Attack Battalion klónkatonái is.

Dooku gróf, egy új nemlineáris mód, valamint Anakin Skywalker a tél folyamán debütálnak, de a Coruscant Guard feltűnése is tervben van, az elkövetkezendő hónapokban pedig még több tartalomról hull le a lepel.

15.
15.
kozak.south
VÉGRE bzm#g lehet respownolni, nem kell 25 - ször végigrohannom a pályán.Akkor még nem törlöm le adok neki még egy esélyt.Még a fegyverekkel kezdhetnének valamit, mert az a másik ami nállam kiverte a biztit : azaz hogy nincsen sok, de ami van az legalább mind szar.Plussz még ha a ballanszon is javítanak egész jó játék lessz egyszer.
14.
14.
Gykrizsi
#12: Ha van pass elfogadom, még ha nem is örülök neki. Ha nincs semmi az sem jó, de egyefene. Viszont ha azt mondják, hogy ingyen dlc-k lesznek, de a valóságban ez szinte a nullával egyenlő, az elég dühitő. Plusz előre vetíti, hogyan állnak majd a dolgokhoz pl. a BfV terén.
11.
11.
zoli12i
Az igen ! Nehogy túlzásba vigyétek már kedves Dice. 1 év alatt kapunk 4 új skint meg 1 pályát ? Szánalmas....
9.
9.
strike19
#3: Hát ez így igaz. Van amikor egy 12 fős multimatch-nél 4 főre várok 3 percig hogy tudjak játszani.
Nekem is jobban tetszett a DLC megoldás.
4.
4.
Gykrizsi
#3: Teljesen egyetértek. Reménykedtem egy picit, hogy nem így lesz, de sajnos így történt. És ami végképp pofátlanság, hogy ez a pár cucc is fizetős. Skinek rohadt drágák annak, aki nem ezt tolja folyton, így konkrétan hős ruhám egy sem volt. Ha már ilyen lassan jött ki ilyen kevés dolog, akkor miért szivatnak ezzel is.
3.
3.
RangerFox
Az eddigi ingyenes contentek:

2 új hős, 2 új hajó (vagyis a 3. falcon, meg egy sima TIE fighter, de számítsuk újaknak őket), 1 új pálya (Krait), és kb 9 új skin. És most jön be pár új hős, végre klón skinek meg egy új pálya. Juhéj. Ettől még a season pass-es megoldás is jobb lett volna, akkor legalább 1 év alatt jött volna hozzá mondjuk 4 dlc, mindegyikben 4 új pálya 4 új fegyver, járművek, mint a Battlefieldnél. Mert így nem lehet a játékosbázist megtartani hosszútávon.
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Nem havonta, inkább évente.
1.
1.
ollie92
Kibaszottul szánalmas az EA/Dice. A játékon komolyan 5 ember maradhatott dolgozni. hemzseg a bugoktól, szinte semmi tartalom és a hősök is majd csak havonta jönnek :D Fuck yeah LIVE SERVICE !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...