Star Wars: Battlefront II - októberben jön Grievous

A DICE ismertette a Star Wars: Battlefront II frissítési ütemtervét az év hátralévő részére vonatkozóan. Szeptemberben mutatkozik be az új Squad-rendszer, majd októberben Grievous tábornok is játszható karakter lesz.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#15
VÉGRE bzm#g lehet respownolni, nem kell 25 - ször végigrohannom a pályán.Akkor még nem törlöm le adok neki még egy esélyt.Még a fegyverekkel kezdhetnének valamit, mert az a másik ami nállam kiverte a biztit : azaz hogy nincsen sok, de ami van az legalább mind szar.Plussz még ha a ballanszon is javítanak egész jó játék lessz egyszer.
#14
#12: Ha van pass elfogadom, még ha nem is örülök neki. Ha nincs semmi az sem jó, de egyefene. Viszont ha azt mondják, hogy ingyen dlc-k lesznek, de a valóságban ez szinte a nullával egyenlő, az elég dühitő. Plusz előre vetíti, hogyan állnak majd a dolgokhoz pl. a BfV terén.
#13
#12
Sose volt bajom a passal...
#12
#6: Akkor meg azert lett volna siras, birom ezeket a kommenteket, ha van pass az a baj, ha nincs akkor meg az :-)
#11
Az igen ! Nehogy túlzásba vigyétek már kedves Dice. 1 év alatt kapunk 4 új skint meg 1 pályát ? Szánalmas....
#10
#6: Egyébként a Lootbox story-hoz hozzá tenném ,hogy a játékba vannak emotioen vagy mik amikkel ilyen szövegeket lehet nyomatni a játékba (idézett az adott karaktertől)(D-pad jobbra vagy D-pad bal).
Amióta kivették a LOOTbox-ot olyat nem lehet sehogy se venni a játékba.A store-on csak creditet + kristályokat lehet csak venni abból nem lehet lootboxot venni vagy PS4-en így van.
#9
#3: Hát ez így igaz. Van amikor egy 12 fős multimatch-nél 4 főre várok 3 percig hogy tudjak játszani.
Nekem is jobban tetszett a DLC megoldás.
#7
#5
Sztem nincs pofájuk kiadni 4 mappal meg 2 frakcióval a játékot. Vagy van? A sok fogyinak úgyis el tudják adni az arcfestést tartalomként :)
#6
#3
Azt hozzá tenném, hogy a fő játékmódhoz azért csak kiizzadtak egy mapot egy év után. :D
Most komolyan kérdezem, nem volt az jobb, hogy 3 havonta fizettünk a tartalomért 4500-at, a skineket meg egyebeket dobott egy láda játékért cserébe? A sok kretén meg habzó szájjal lootboxozott. Most vehetik a skineket jópénzért a tartalmatlan játékokba...
#4
#3: Teljesen egyetértek. Reménykedtem egy picit, hogy nem így lesz, de sajnos így történt. És ami végképp pofátlanság, hogy ez a pár cucc is fizetős. Skinek rohadt drágák annak, aki nem ezt tolja folyton, így konkrétan hős ruhám egy sem volt. Ha már ilyen lassan jött ki ilyen kevés dolog, akkor miért szivatnak ezzel is.
#3
Az eddigi ingyenes contentek:

2 új hős, 2 új hajó (vagyis a 3. falcon, meg egy sima TIE fighter, de számítsuk újaknak őket), 1 új pálya (Krait), és kb 9 új skin. És most jön be pár új hős, végre klón skinek meg egy új pálya. Juhéj. Ettől még a season pass-es megoldás is jobb lett volna, akkor legalább 1 év alatt jött volna hozzá mondjuk 4 dlc, mindegyikben 4 új pálya 4 új fegyver, járművek, mint a Battlefieldnél. Mert így nem lehet a játékosbázist megtartani hosszútávon.
#2
#1: Nem havonta, inkább évente.
#1
Kibaszottul szánalmas az EA/Dice. A játékon komolyan 5 ember maradhatott dolgozni. hemzseg a bugoktól, szinte semmi tartalom és a hősök is majd csak havonta jönnek :D Fuck yeah LIVE SERVICE !