Többjátékos-divíziót nyitott a Remedy

Valami újdonságon mesterkedik a Remedy, létrehoztak ugyanis a stúdión belül egy olyan csapatot, amely egy állandó online világban zajló játékon dolgozhat. A kezdeményezés a Vanguard nevet viseli.

A Remedy fejlesztőstúdió hallatán valószínű, hogy nem az élő online világú játékok jutnak az ember eszébe. A csapat olyan sztoriközpontú címeket szállított a múltban, mint az Alan Wake, vagy a Quantum Break, s ettől valószínűleg a 2019-re várható Control sem fog nagyban elszakadni. A fejlesztőgárda azonban most valami teljesen újba vágta bele a fejszéjét, ugyanis bejelentették a Vanguardot, amely a stúdió afféle kisebb mellékágaként operálva dolgozhat majd egy eddig nem bejelentett online projekten.

A Vanguard-csapat saját weboldalt is kapott az anyastúdió lapján, ahol máris elkezdték a programozók és dizájnerek toborzását. Az itt található információk szerint egy élő online világú játékhoz keresnek olyan fejlesztőket, akik jártasak az Unreal Engine 4 környezetében.

Korábban egyébként már utalt rá a csapat, hogy elmozdulnának az online játékok felé, nemrég pedig azt is megtudtuk, hogy egy rejtélyes harmadik projekt is készül náluk. Talán ez lenne az?

0 komment - szólj hozzá!