Még a premierje előtt feltörték a Two Point Hospitalt

Nem volt hosszú életű a Denuvo csodavédelme a Two Point Hospital esetében. A crackerek már a hivatalos megjelenés előtt legyűrték a híres és hírhedt védelmi rendszert, mindehhez pedig egy meglepően egyszerű trükköt használtak.
  • Írta: szlav

Kommentek

#11
#7: Tudod mikor pakolt a Skidrow trójait a crack-jeibe? Amikor te ehhez bármit is konyítottál.
#8
#7: Nem kell fél kilobájt méretű ismeretlen exe fájlokat elindítani. Az eredeti és álcázott crackek meg activátorok között azért van különbség. Inkább a pirate bay-ről lehet ilyeneket találni, az ncore-on ellenőrizve vannak, legalábbis amik zöld ikonnal vannak jelezve.
#7
#6: Ezt mond azoknak akik 20-30000ft-okat fizettek nekünk egy szimpla Windows újratelepítésért, mert a kölyök letöltött valami játékot apuci céges notebook-jára ncore-ról és sürgősen rendbe kellett rakni (anno főiskolás diákmunkásként az én dolgom volt a lementés-tisztítás-újratelepítés + csevegés a várakozó ügyféllel).

Nincs is szebb annál amikor az ember önként kapcsolja ki az anti-vírust, mert a "crack így működik".

+ Steam-ről is töröltek már játékot mert miner vírust tartalmazott, ellenőrzött tartalom ma sz**t se jelent.
Természetesen vannak megbízható csapatok is (ofc nem fogom őket reklámozni), de mint írtam, a Skidrow hírhedt arról, hogy trójait pakol a crack-ekbe.
#6
Micsoda ostobaságokat hordtok itt össze megint. A crackek mellé maximum akkor kaptok trójait, ha megbízatatlan noname helyről, feltöltőtől szerzitek be. Ha visít a vírusirtó, az pedig azért van, mert szokatlan tevékenységet észlel, a crackek pedig általában szokatlan tevékenységeket folytatnak, hogy menjen a játék, amelyik vírusirtó valós időben ellenőriz, az már a fájl másolását sem engedi ennyire egyszerű.

Más: A Two Point Hospital mindenképp megéri az eredeti verzió beszerzését azoknak akik szeretik a Theme Hospitalt, mivel ez a folytatása.
#5
#3: Á nem. Ők jófejségből törik fel. Nem azért, hogy terjesszék a saját fejlesztésű kártevőiket amiből bevételt szereznek.
#4
Amióta nem játszok tört játékokkal, 250% -al több tejem van! :)
#2
ez egy ilyen bicikli
#1
Skidrow, a hírhedt trójai készítő csapat, ki más lett volna.