Dragon Ball FighterZ - így száll harcba Cooler

Két új videót kapott Cooler, a Dragon Ball FighterZ legújabb DLC-karaktere. A Bandai Namco egy hónapja rántotta le a leplet Frieza fivéréről, a lila színű idegen azonban csak szeptemberben csatlakozik a bunyóhoz.

Saját előzetest kapott Cooler, a Dragon Ball FighterZ következő harcosa. Az új karakter egy jól megszokott 3v3 meccs során száll a ringbe Goku és társai ellen. A lila idegen jó pár látványos mozdulatát elcsíphetjük, többek közt a hármas szintű szupertámadását is, az Atomic Super Novát.

A Bandai Namco egy második klipet is fellőtt a netre, amely során egy fokkal nyugodtabb körülmények közt szemlélhetjük meg Cooler toolkitjét. A videó során Maximilian "Dood" Christiansen és Chris "HellPockets" Fields vezetnek minket végig az új harcos képességein - lássuk tehát, hogy mire számíthatunk szeptember végén:

A Dragon Ball FighterZ már elérhető PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A switches változat szeptember 28-án érkezik, így nem lepődnénk meg, ha ekkor érkezne meg Cooler is. A játékról készült tesztünket ide kattintva olvashatjátok.

1 komment - szólj hozzá!