For Honor - bétateszttel érkeznek a kínaiak

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 31.
  • Korai verzió
Link másolása
Most, hogy már szinte mindenkinek lehetősége volt arra, hogy beszerezze a For Honort akár ingyen is, újabb tartalmi frissítés érkezik a játékhoz Marching Fire címen. Előtte még egy bétatesztet is kapunk.

Ősszel, egészen pontosan október 16-án érkezik a For Honor E3-on is reklámozott legújabb frissítése, melyet PC-n egy bétateszt keretében már szeptember 6-tól kipróbálhatunk négy napon keresztül. A teszt során lehetőségünk lesz játszani az új Breach játékmóddal - melyről korábban egyébként részletesebben írtunk -, illetve a perkrendszerben, a győzelmi jelenetekben és a felhasználói felületben bekövetkezett komoly változásokba is bepillantást nyerhetünk.

Persze a legnagyobb durranás a négy újonnan érkező kínai katona lesz, melyekkel a teszt ideje alatt mindenki szabadon harcba szállhat a vikingek, lovagok és szamurájok tarkította háborúban. Az új harcosok közt egyébként igazi érdekességnek tűnik, hogy lesz egy pap is, aki csupán egy rozoga fabottal rendelkezik, míg társai inkább a hagyományos kínai felszerelésekkel indulnak majd a csatába, mint például a Dzsanmadao kétkezes karddal, vagy a Guandao szúrófegyverrel.

A béta egyébként szeptember 4-től már előtölthető lesz az alábbi oldalról. Ugyan az új tartalmak PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelennek, ám a teszt a jelenlegi értesülések szerint csak PC-n lesz elérhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...