Free-to-play változatot kapott a CS:GO

Az újoncok mostantól könnyebben megismerkedhetnek a Counter-Strike: Global Offensive-vel. Az ingyenes változatban botok ellen próbálhatjuk ki magunkat és még a kompetitív meccseket is megleshetjük nézőként.
  • Írta: szlav

Kommentek

#10
Elég sokszor volt már leértékelés mikor bagóért meg lehetett venni. Azért rendes tőlük
#9
Szerintem a felhasználói létszámnak jóval nagyobb löketet adna a Source2, mint ez.
#8
“remek ugródeszka lehet azoknak, akiket legalább egy kicsit érdekel a Valve shootere”

Szerintem akit egy kicsit is érdekel , 12 pénzt csak adnak már érte. Az hogy ingyen botok ellen lehet nyomulni nem tudom kinek alternatíva. De amugy egyetértek hogy az hogy valami minimál pénzt kérnek érte talán egy kicsit visszatartja a csalókat.
#7
nem abból lenne sírás hogy valaki mér fizetett... pl nekem a többszöröse visszajött már, kb 5 euróért vettem, kijön egy új láda, bezsebelsz 2-t azt megvan (régi rendszerben még nem heti 1 cent volt a drop se... plusz operationból is lehet pluszba jönni)

egy sor másik probléma adódik belőle, a legfőbb hogy a csalók elözönlenék a játékot, és már most is elég sok van belőlük
inkább normális dolgokat csinálnának a játékkal... de nem, új láda meg használhatatlan, nem személyre szabható UI, meg talán operation fog jönni, kit érdekel mit akar a jónép? Jah, hogy a csürhe pont ezt akarja... idióta késeket meg kesztyűket hogy villoghassanak vele, miközben ótvar ***ul néz ki, de legalább annyiba került hogy vehetnél belőle egy autót.

Alig várom, hogy igaz legyen a pletyka miszerint jön a "kihívója" a Riot-tól, át is megyek oda ha jobb lesz, de van egy olyan érzésem az is tele lesz ****va skinekkel és semmi újat nem fog nyújtani technikai téren, de amióta meg lett ez szellőztetve semmi hír nem jött.
#6
Szerintem maradjon fizetős, talán néhány hackert kiszűr, hogy pénzt kell adni banonként.
#5
#2: Nem lesz hiszti. TF2-nél kicsit rosszul jött le, de azóta láttuk, hogy CS-nél ettől függetlenül is mikrotranzos skinekkel van tele minden úgyhogy semmi értelme nincsen ezen agyalni.

A gond ott kezdődött hogy a modolás és a community szerverek teljesen a háttérbe lettek szorítva minden aktívan fejlesztett Valve címnél. Helyette az egész kereskedelmi színtér azzal a karikatúra-hű nagyorrú zsidóval van tele. Már a tizenévesek is zsét akarnak keresni ezen az egész baromságon.

Az ilyen emberek tekintenek befektetésként egy játékvásárlásra, hogy utánna a privilégiumaikat kell itt védeni.
#3
#2: Adnak egy marék premium skint a veterán játékosoknak, azt le van tudva. A TF2 f2p-re váltásakor is megoldották valahogy.
#2
#1: Akkor az a baj, hogy jön a hiszti azoktól, akik megvették, hogy mi az hogy nekik fizetni kellett érte, más meg ingyen játszik. 12 Euro nem nagy pénz, ha valaki el akar vele kezdeni játszani, de szép kis bónusz a Valvenak, ha esetleg valakit nem érdekelnek a kozmetikai cuccok, pl engem, így is lehúzhatnának pénzt rólam.
#1
Free2play-be mehettek volna az egésszel, mint a TF2-vel. 12€ a játák, az igazi bevételük meg úgyis a market placeből jön.