Dátumot kapott az új No More Heroes

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem fejezi be idén Suda 51 csapata a Travis Strikes Again: No More Heroest, így a Switch-exkluzív akciójáték januárban látja meg a napvilágot. Nézzünk is bele!

Habár nem az "igazi" No More Heroes 3-ról van szó, annyi biztos, hogy a Grasshopper Manufacture nem hagyta otthon a beteg fantáziáját. A Travis Strikes Again: No More Heroesban Travis Touchdownt irányítjuk, akivel a Death Drive Mark II játékkonzolban találjuk magunkat.

Hét különböző játékmódot kapunk, lesz köztük akció, verseny és fejtörők, de nem marad ki a kooperatív mód sem. Ha inkább a sztorira izgulsz, az Adventure mód való neked.

Travis nem hagyta el Beam Katanáját sem, ami nem csupán kaszabolásra jó, hősünk ezzel szippantja magához a gyűjtenivalót is.

És akkor a dátum: a Travis Strikes Again: No More Heroes 2019. január 18-án érkezik kizárólag Nintendo Switchre. Ha a játék sikeres lesz, van rá esély, hogy Suda 51 brigádja a No More Heroes 3-on fog dolgozni utána.

5.
5.
Chrysh
Újabb példa arra, hogy nem feltétlen kell hasraesni, ha egy japán xy-San játékot fejleszt, most ez a Suda51 jön azzal, hogy "hááát ha ez jó lesz, akkor lesz folytatása a No More Heroesnak." Miközben erről is süt az összecsapottság.

Lehet a plusz pénz reményében egy könnyedebb és mások számára hozzáférhetőbb koncepcióra váltani, és még így sem garantált az anyagi siker, de az garantált hogy ezzel a hardcore rajongókat felcseszik.
4.
4.
Tidus
Miért nem egy rendes III.részt csinálnak...számomra eddig nagy csalódás ! :/
3.
3.
PaprikaJancsi
Baromi gáz, kicsit flash játék színvonal.
2.
2.
Gykrizsi
Hát ez tényleg nagyon gagyi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...