Ingyenes lesz a Battlefield 1 Premium Pass

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 4.
  • Akció
Link másolása
A Battlefield hivatalos oldalán jelentette be a DICE és az Electronic Arts, hogy a Battlefield V ezen a héten rajtoló publikus bétatesztje után egy teljes hétig ingyen szerezhetjük be a Battlefield 1 Premium Pass csomagját.

A Battlefield V nyílt bétája a héten veszi kezdetét. Első fázisban a játék előrendelői, illetve az Origin Access előfizetői próbálhatják ki a bétát, ők már a mai napon háborúba vonulhatnak, míg mindenki más szeptember 6-tól csatlakozhat a rotterdami vagy a norvég csatatérhez. A publikus megmérettetés szeptember 11-én zárul, a DICE pedig utána sem hagyja magára a rajongókat.

Az elmúlt hónapokat jellemző ingyenes DLC-dömping után ugyanis a Battlefield 1 teljes Premium Passe is ingyen beszerezhető lesz, méghozzá egy teljes héten át (szeptember 11-től szeptember 18-ig). Az akció örökre szól, ha letöltöd a korábban fizetős szezonbérletet, megtarthatod.

A Premium Pass tartalmazza a Battlefield 1 összes DLC-jét, így tied lehet a They Shall Not Pass, az In the Name of the Tsar, a Turning Tides és az Apocalypse is.

15.
15.
crytek
#14: Most mi nem tetszik ? Nekem a Battlefield Bad Company 2 single kampánya jött be a legjobban. És ha a pc-seket megkérdeznék kb 95%-uk garantáltan ugyanezt mondaná.
A röhögés egészséges én is szoktam a hülyéken röhögni nincs ezzel semmi gond.
14.
14.
logic5
#13: Te néha tényleg azt sem tudod mit beszélsz... PH-n is röhögnek rajtad. Ásd már el magad pls.
13.
13.
crytek
Steamen meg 1.49 euro a Bad Company 2. Ennek van a legjobb single rész minden bf közül. Kártyazsetonból be is húztam...
12.
12.
crytek
Na ingyenes a cumo. + 5 euro a BF1 hozzá
11.
11.
crytek
#9: Engem csak a single érdekel az meg 5 óràs... Az 2-3$-t szó nélkül megér
7.
7.
crytek
#6: A várakozó szó helyett ezt a hangembert még nem hallottam.. Hogy függ össze a kettő?
6.
6.
#3: Akkora hangember vagy ezekkel a kivarjuk dumaiddal lol.
5.
5.
Yanez
Psplus akcióknál pl majdnem mindig ott a BF aprópénzért. Szóval igen, ez korrekt dolog.
4.
4.
csabuszflash
Most volt vagy van pl ps storba a fullos kiadasa valami vicc 3500 ft ért a bf 1 nek
3.
3.
crytek
#2: Nem-e? BF3-at is konkrétem az emberek után szórták. Bf4-etis bagóért.Ezzel sem lesz másképpen. Kivárjuk :) DLC-k ugyis megvannak már korábbról ,már csak a fő game kell hozzá
2.
2.
Hunszi
#1: Azért te sem várhatod el, hogy most jófejségből ingyen hozzád vágják az alapjátékot is...ez így is elég korrekt, főleg, hogy hiába fog megjelenni az V. A szerverek még így is dugig lesznek. Nem mellesleg a BF 1 már bagoért fut sok helyen különösebb akciózások nélkül is.
1.
1.
crytek
Elvileg azt az apró infot kihagytátok ,hogy ellentétben a korábban totál ingyen beszerezhető alapjáték meglététől függetlenül most ehhez az akcióhoz KÖTELEZŐ meglennie a BF1-nek.... Szóval akinek kellenek az ingyen cumok VEGYE meg a játékot. Nagy marketing fogás utolsó eladási roham lehet a bf1nek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...