Új Gyűrűk Ura MMORPG készül

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Komolyabb konkrétumok még nem ismertek, de az Athlon Games megerősítette, hogy partnerséget kötött a Middle-earth Enterprisesszal, így a jövőben közösen dolgoznak egy új Gyűrűk Ura MMORPG-játékon.

A játékról egyelőre annyit lehet tudni, hogy Középföldén fog játszódni, azokban a háborús időkben, amelyek felvezetései voltak a Gyűrűk Ura cselekményének. A készítők ígérik, hogy igyekeznek teljesen kiszolgálni a rajongókat, így minden lehetőséget meg akarnak adni, hogy a játékosok szabadon felfedezhessék és megismerhessék Tolkien univerzumát.

További érdemi információk helyett még annyi vált biztossá, hogy a fejlesztésben és a játék majdani kiadásában szerepet vállal a Group nevű vállalat, aminek az a célja, hogy a magas minőségű játékot tegyen le az asztalra, ezzel megteremtve a lehetőséget a további nyugati terjeszkedéshez.

8.
8.
Blob1983
#1: Nem kell vele játszanod!
7.
7.
Shannaro
#6: Tolkien történetmesélése a legjobb, azok közül a könyvek közül amiket eddig olvastam, de a tájleírásainál már olvastam jobbat. Így is sokkal jobb az átlagnál, de nem ezek miatt kedvencem. A játék volt az ami képes volt magasabbra emelni a vidék bemutatását. A játékot csak ezért szerettem.
6.
6.
ThomasGreat
#5: Nekem azért a könyveket nem tudja überelni semmit.
5.
5.
Shannaro
#2: A legnagyobb feeling volt, hogy "szabadon" bejárhattad Középföldét... Méghogy semmi Gyűrűk Ura feelingje nem volt... Megmászhattad Széltetőt, Bree-t és az Öreg erdőt részletesebben láthattad, mint a filmekben. Az ahogy új területeket nyitottál meg frusztráló volt, de ahogy életre keltették a világot, olyan élményt se a könyvek se a filmek nem nyújtottak. Imádtam az első Battle for Middle-Earth-öt (a második elég silány lett), de még az sem mutatta meg töredékében sem a világot.
4.
4.
Stack
#3: A leírás szerint ez is akkor játszódik. A filmek előtt.
3.
3.
ThomasGreat
Ennek szerintem akkor lenne értelme, ha abban a korszakban játszódna - amiről egyébként még nem is tudunk (?) - amiben az Amazon új LotR sorozata is játszódni fog. Egyébként egyetértek veletek, egy Battle for Middle-Earth enyhén jobban felkeltette volna az érdeklődésem.
2.
2.
markoci555
#1: hm... egy jó kis stratégia szép is lenne

én próbáltam a régi mmo-t, ott untam meg amikor 20-adjára küldött el valaki hogy vigyem ezt a levelet valahova...
kb semmi Gyűrűk Ura feeling nem volt az egészben, csak annyi hogy asszem egyszer láttam a pajkos póni fogadót
ma már nagyon nem szeretem az mmo-t, de akkoriban el voltam velük, tehát nem ezzel volt a baj
1.
1.
crytek
MMO már megint ,hányok....

The lord of the rings return of the king vagy the lord of the rings battle for middle earth féle jóságok jöhetnének..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...