Felújított kiadást kaphat az Alpha Protocol?

Több szempontból is emlékezetes próbálkozás volt az Alpha Protocol, az Obsidian Entertainment egy időben még folytatáson is gondolkodott, de ebből végül nem lett semmi. De talán az első rész még visszatérhet.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#5
#1: Isten mentsen a Frostbite-tól. Az a motor nem sztori vezérelt játékokhoz lett tervezve. A BioWare is kénytelen volt erős downgrade alá vetni a saját címeit, hogy azon dolgozhasson. Ráadásul a Mantle ellenére is elképesztő szenvedések árán implementálják a DX12-t.

Az csak külön mellékes infó, hogy az EA nem licenceli a kiadón kívüli körök számára.

Licencelt motor esetén az Unreal 4 lenne logikus amiért egy rakás meglévő kódot tudnának jól dokumentált útvonal mentén áthozni az eredeti forráskódból. Így pl nem kellene a teljes párbeszédrendszert felrúgni.
#4
Én most akarok belekezdeni, csak sok vegyes kritika éri, személyes ajánlást tud valaki adni miért kezdjek bele?
#2
#1: Sajnos egy újrakiadás manapság nem a játékosok kedvében járása célzattal jön létre hanem a profit miatt.. Senki nem fog egy régi game-et egy új engine alá tolni..Mert az sok idő és költeni kéne rá ,azt meg senki nem akar.. Így nyilván felpimpelik egy kicsit 1-2 textúrát cserélnek,tesznek bele olyan dolgokat mint 60 fps (konzolon ez kb varázsszó) hogy legyen látszata mintha foglalkoztak volna vele...