Dobta a Denuvót a Two Point Hospital

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 5.
  • Hír
Link másolása
Beigazolódott a gyanúnk: miután még a premier előtt sikerült feltörni a Two Point Hospitalt, a fejlesztő úgy döntött, hogy a legújabb frissítéssel végleg eltávolítja belőle az osztrák Anti-Tampert.

Nem tartott ki hosszú ideig az osztrákok szupervédelme a Two Point Hospital esetében. Ahogy arról beszámoltunk, a crackereknek még a premier előtt sikerült két vállra fektetni a Denuvót. Most pedig a fejlesztők meglépték azt, amit már kilátásba helyeztünk: kevesebb, mint egy héttel a megjelenés után végleg eltávolították a játékból az Anti-Tampert.

A hírre a ResetEra fórumozói lettek figyelmesek. A Denuvót eltávolító javítás jelenleg bétafázisban van, ám hamarosan élesedik, így marad a Steam hagyományos DRM-rendszere.

A fejlesztők mindenesetre "nem ülnek a babérjaikon" sokáig, keményen dolgoznak tovább a kórházmenedzser hibamentesítésén. Egy hotfix már napvilágot is látott a legégetőbb problémák orvoslására.

32.
32.
Max3000
#31: Egyre jobban szórakozok rajtad.Valójában megint azt ismételgeted,miért fontos a denuvo 1-2 kiadónak,holott ezzel mindenki tisztában van.Jobb lenne inkább visszaolvasni a kommenteket és újraértelmezned.Hogy személyeskedsz(ami engem hidegen hagy,csak az értetlenségedet teszed vele még nevetségesebbé)már csak hab a tortán.

De még egyszer a kisegítősök miatt.Írtam egy véleményt,hogy a potenciális vevők nem warezolnak és a torrenteseknek nem gond kivárni azt a pár hetet(sokszor 1-2 napot) mire feltörik a cuccot.A denuvo meg baxott drága,dollármilliók.Pár kiadó már jegelte is,hiszen nem érte meg nekik.Ha valóban úgy lenne,hogy a többség kalózkodna ha nem lenne denuvó,akkor minden kiadó használná,ezt elhiheted.Hogy például az ubi-nak is megtérül-e avagy mennyi térül meg a denuvoból,azt senki nem tudja.De én kétlem,hogy megérné.Saját vélemény.

Én logikusan felvezettem korábban az egészet,erre itt értetlenkedsz napok-óta,hogy miért van szükség a denuvóra,holott ezt senki nem vitatta,hogy miért használja 1-2 kiadó.De még mindig nem érted azt a jelenséget sem,hogy a legtöbb vásárló nem szalad kalózkodni,ha nincs denuvo.Erre szilárd példa többek között a denuvo nélküli programok,valamint akkor minden kiadó ezt használná,mert akármilyen drága is,kifizetődő lenne.Helyette több kiadó is jegelte lévén rájöttek,nem befolyásol semmit,csak a vásárlót szopatják vele.

Nem kell ehhez csillagásznak lenni,de megértem,ha rángat az ideg.
31.
31.
CitromH
#30: A kiadók közül annak fontos, aki rengeteg pénzt öl a játékába, és nem szeretné, hogy akinek van pénze és hajlandó is költeni rá az lewarezolja. Ha te akarsz és tudsz is venni mondjuk egy konzolt, de ingyen is megkaphatod akkor mit csinálsz? Érted már te gyökér? Ezért fontos, és ezért alkalmazzák. Mivel az új játékok teljes áras bevételének nagyrésze az első pár hónapban realizálódik, ezért kurvára fontos, hogy le legyenek védve legalább az elején. Ez annyira de annyira triviális, és te mégsem érted.

Az a vevőkör ki tud, de nem hajlandó, vagy nem tud hiába lenne hajlandó költeni, az pont senkit sem érdekel. Te pedig pont ezeket emelted ki totál feleslegesen.
30.
30.
Max3000
#29: Ennek az írásodnak is tökéletesen semmi érdemi tartalma.

...És még mindig nem arról van szó embernek kikiáltott faj,hogy kiadók közül kinek miért fontos a kezdeti időszakban a védelem,vagy hogy egyáltalán miért alkalmazzák.De hajrá,mert egyre jobban úgy gondolom,hogy youtube sztár is lehetnél.
25.
25.
Max3000
Egyébként meg csekély játék tartalmaz denuvo-t mocsok drága és a legtöbb fejlesztő értelmetlennek is tartja.Biztos hülyék,hogy a többséget engedik torrentezni.:D
24.
24.
Max3000
A ps meg nem tudom hogy jön ide.Konzolon nincs is warez.Azért van kizárólag ps-re ütősebb tartalom,mert a sony jobban fekszik erre mint az ms.(szintén egy másik téma)
21.
21.
Max3000
#20: Hol és ki cáfolta azt a tényt,hogy a kiadók a release-t akarják védeni?Azt is tudjuk,hogy az első hetekre hónapokra mennek rá,már nyilatkozták is.

Ne haragudj,de ezt te már direkt csinálod?


Ettől még én ezt hülyeségnek tartom,mivel semmi statisztika nincs és ők sem tudhatják pontosan,hogy valóban megéri-e ez nekik.Több kiadó már rájött,hogy fölösleges pénzkidobás.

Ami az én véleményem,arra sem mernék fogadni,de attól még jelenleg így gondolom.Arra sincs szilárd tény amit te állítasz.Szóval verjed a harangot,de inkább szöveget kellene értelmezni.

20.
20.
CitromH
#19: Örülök, ha viccesnek gondolod, hogy nem értesz egy egyszerű gazdasági összefüggést. Ez olyan, mintha azt mondanám a föld kerek, te meg állítod, hogy lapos. Aztán kiröhögsz, hogy azt mondom: "ezt pontosan úgy is van"? Ettől nem én leszek kevesebb, hanem te leszel tahóbb.

Mit nem lehet azon felfogni, hogy a védelmek a release utáni időszakot akarják levédeni? NEM VÉLETLENÜL, még akkor sem, ha te nem így gondolod. Valószínüleg te egy milliárd dolláros céget irányítasz, és ezért tudod jobban mi mire való, mint az aki valójában ezeket a szerződéseket köti.

Nem véletlenül kötik a launch utáni meghatározott időszakra. Ahogy az sem véletlenül van mindig rögzíve, hogy mennyi ideig garantálják ezt a védelmet. Amennyiben nem sikerül a szerződés szerinti teljesítés, pénzt jár a károsult cégnek, jelen esetben a Denuvo fizet majd rendesen a Two point studiosnak.

Én megpróbáltam, ha így sem érted, akkor ez valóban szoc prob, de hidd el, nem az enyém.
19.
19.
Max3000
#18: Számomra is nyilvánvaló már,hogy kivel is van dolgom....De ez a te egyéni szoc problémád nem az enyém.Véleményeztél és én is.Óvoda stílus nem hiányzott.

Az "úgy is van" kijelentéseden meg nem tudtam nem nevetni.Vizuális típus vagyok,szóval már egy bírót is elképzeltem kalapáccsal....
18.
18.
CitromH
#17: Számomra immár nyilvánvaló, hogy te a #12-es komment utolsó mondatát képviseled, ezért sohasem fogod megérteni, hogy amit leírtam, az pontosan úgy is van. További szép napot Pistike.
17.
17.
Max3000
#12: Az meg egyenesen hülyeség szerintem,hogy nem bír várni.

Nem bír várni pár hetet,esetleg 1-2 hónapot és azért adja ki a teljes árat,azért a torrentezők tényleg nem ennyire hülyék.:D

Más az,ha valaki első nap megveszi mert tudja,hogy olcsóbb nem mostanában lesz.....
16.
16.
Max3000
#12: Szerintem nem tévedés.Én nem úgy képzelem el a dolgot,hogy a potenciális torrentezők rögtön szaladnak a boltba ha rajta van a játékon a denuvo,főleg ha tudják,hogy nem is sokat kell várni.Főleg a mai világban ahol szinte minden játék "egyforma".

A potenciális vevők nem torrentezők ennyi az egész.Ez az én véleményem.A torrenthuszárok meg nem sík hülyék,hogy az ac origins után rögtön szaladnak megvenni az új részt teljes áron,hogy aztán rövid időn belül elérhető legyen nekik ingyen is.Meglehet nézni a hazai és külföldi trackerek kommentjeit.

"ez gyors volt,erre vártam,ezért biztos nem fizettem volna még leárazáson sem,stb stb......"
14.
14.
CitromH
#10: De ne javítsd ki, mert az úgy van rendben :)
13.
13.
CitromH
#11: Soha nem volt rá reális esély, hogy olyan védelmet csináljanak. Mindenki tisztában van azzal, ha védelmet előbb utóbb feltörik. A cél mindig is az volt, hogy a megjelenést követő időszak védve legyen.
12.
12.
CitromH
#9: "Egy torrentesnek mindegy,hogy vár-e egy-két hónapot vagy sem"
Ez nagy tévedés. Ha megjelenik egy single player játék, és valaki rá van kattanva, akkor nem fog várni. Ha viszont fent van már torrenten, akkor reális esély van rá, hogy nem fogja megvenni. A védelem ezek miatt a potenciális vevők miatt van kitalálva. Természetesen van egy olyan réteg is, aki soha a büdös életbe nem fog játékot venni, de ezeket nyugodtan ki lehet hagyni a képletből, mert senkit sem érdekelnek.
11.
11.
Max3000
Akkor lenne értelme akár milyen védelemnek és akkor lehetne talán vásárlásra ösztönözni a kalózokat,ha soha nem tudná senki feltörni a védelmet.Addig meg nem gond várni 1-2 hónapot nekik.
10.
10.
Max3000
#8: Mondjuk ezt a megjegyzésedet,:

"a megjelenési időszakban, ha le van védve egy játék, az rengeteget számít az eladások tekintetében."

Kijavítanám erre:

"a megjelenési időszakban rengeteget számít az eladások tekintetében."
9.
9.
Max3000
#8: Ezt sehol,senki nem vitatta.De ezek az eladások nem a torrenthuszároktól száguldoznak,hanem a vakon előrendelő/első napos vételezőktől.Valamint akik egyáltalán pénzt szoktak költeni játékokra.Egy torrentesnek mindegy,hogy vár-e egy-két hónapot vagy sem.Ha megölöd sem fog egy garast sem költeni főleg nem az első hónapokban játékra.Addig tolja mással.Pc-n minden eddigi játék elérhető a 90-es évektől napjainkig.
2.
2.
GAMEROD
Nem is kellett volna rá semmilyen védelem. A Theme Hospital utódjaként főleg a GoG és Steam, úgyis megveszik eredetiben akik szerették a TH-t. Nekem is az volt az első dolgom tegnap.
1.
1.
mestermagyar
A denuvo szerintem hamarosan vagy becsődöl vagy valaki fel fogja őket vásárolni. Mondjuk valami nagy és kapzsi cég.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...