Nézzünk bele az új The Settlersbe!

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 5.
  • Videó
Link másolása
Az NVIDIA jóvoltából néhány perc erejéig belenézhetünk a The Settlers jövőre érkező rebootjába. Az biztos, hogy a látvánnyal nem lesz gond, lévén az RTS-t a Snowdrop engine hajtja majd. Piszkosul részletgazdag!

Az augusztusi Gamescomon hullt le a lepel az új The Settlersről, amit a Blue Byte kalapálgat. Egy igazi rebootot kapunk, itt is egy középkori település felvirágoztatása lesz a fő feladatunk, terményt ültetünk, fát vágunk és bányászunk, a polgárok legnagyobb örömére.

A fejlesztést maga Volker Wertich, a The Settlers atyja vezeti, a látványért pedig a The Division alatt is dolgozó Snowdrop engine felel. A már ismert játékmenetet nem dobták ki az ablakon, de az új élelmiszerrendszer és motivációs metajáték érdekesnek hangzik.

A stratégia 2019 őszén kerül a boltokba, most néhány perc gameplayt kaptunk az pre-alpha verzióról:

10.
10.
B-Shaggy
#9: A Diablo 3 konzolon egy rohadt jó játék, és pontosan igazad van, köszönőviszonyban sincs a PC-sel. PC-n a klasszikus Hack n' Slash formulát hozza, konzolon meg eddig valahányszor játszottam kicsit ilyen Beat Em' Up arcadeos feelingje volt nekem.
9.
9.
Max3000
#4: ....De sajna mégis köszönőviszonyban sincs az egér plusz bill kombóval szemben a diablo konzolos verzió irányítása.Persze,a kontroller meg autós gémeknél előnyösebb például,most nem ebbe akarok belemenni.
8.
8.
delphijos
Amúgy a rendre behanargozott - aztán mindíg eltűnő - box-os egértámogatás behozásának jó apropója lenne ez a játék például.....
7.
7.
Bauff
#3: Cities Skylines is remekül megy konzolon, én se hittem soha, hogy ilyen játék lesz rá :)
6.
6.
B-Shaggy
Úristen, a 2 rengeteg álmatlan éjszakát okozott nekem. A legjobb értelemben értve. Reméltem, hogy az útépítgetős rendszer visszaköszön.
#3 Egy Starcraftot én sem tudnék elképzelni konzolon, de egy ilyen lassabb tempójú RTS-t szerintem meg tudnak oldani. Igaz az élményt sose adja vissza 100%-ban.
5.
5.
Darksiders84
Engem mondjuk pont érdekelne kivételesen konzolosként sőt a Jurassic World Evolutiont is beszereztem volna de nincs dobozosan és mivel nincs nagy igény rá valószínűleg nem is lesz digitálisan letöltve nekem meg nem kell.
4.
4.
Hunszi
#3: A Diablóra is ezt mondták...aztán mégis megoldották, méghozza nem is ákárhogy. A steam controller ötletének létezése óta pedig minden RTS-re a megoldás elérhető közelségben. Viszont sztem simán nincs igény rá...ezért nem foglalkoztak komolyabban vele a konzolosok.
3.
3.
razipapi
#2: Megnézném ezt gamepadra h oldanák meg :D
Pont a stratégiai játékok miatt sosem fogok konzolra váltani.
2.
2.
Darksiders84
Ez csak Pc-re vagy esetleg konzolra is jön?
1.
1.
delphijos
Imádtam a Settlerst , és a grafika tényleg parádés. Kíváncsian várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...