TGS 2018: Sekiro - fókuszban a történet

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 10.
  • Videó
Link másolása
Ugyan az idei Tokyo Game Show még kicsit odébb van, de egyes stúdiók a Sony vezényletével már most elkezdték a hangolódást. Így tett az Activision is, akik a From Software kaszabolós játékáról, a Sekiróról mutattak friss anyagot.

Jövő tavasszal mutatkozik be a Dark Souls alapjaira felhúzott legújabb From Software-játék, a Sekiro: Shadows Die Twice. Természetesen a japán gyökerek miatt az idei Tokyo Game Showtól sem marad távol a kaszabolós akciókaland, így befutott egy friss előzetes, ami a játék történetét igyekszik körbeírni. Sajnos japán nyelvű a trailer, de bőven tartalmaz játékmenet-pillanatot is, ami kárpótolhatja a nyelvet nem ismerőket.

A Sekiro: Shadows Die Twice a tervek szerint 2019. március 22-én jelenhet meg PlayStation 4-en, Xbox One-on, illetve PC-n.

2.
2.
br1Koo
Azt nyilatkozták korábban, hogy nem lesz olyan hardcore mint a Dark Souls a nehézséget illetően. Pedig bizony olyannak tűnik, és remélem hogy jól látom!
A Dark Souls-on is csak azok picsogtak akik nem voltak képesek összpontosítani a játékra, és felfogni hogy kismillió lehetőség van a programban arra hogy másképpen induljanak neki egy-egy ütközetnek mint előtte.
1.
1.
Jhonyy
Na ez igen,jónak mutatkozik....ilyent a nagy népnek hajrá, csak így tovább ....biztos nem lesz rövid kaland....általában elég sok időt felvesz végigvinni egy ilyen game-t.varjuk márciust.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...