Frissítve: PC-re is megjelenik a Halo 5: Guardians?

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 12.
  • Pletyka
Link másolása
Az Amazon brit részlegének oldalán hirtelen megváltozott a Halo 5: Guardians adatlapján a korábbi borítókép, amiből egyesek arra a következtetésre jutottak, hogy hamarosan PC-re költözhet az ötödik felvonás.

A Halo-sorozat kapcsán időről időre felmerül a kérdés, mikor mutatkoznak be PC-n is azok a részek, amelyek eddig csak konzolon voltak játszhatóak. Az elmúlt időszakban főleg a Halo 5: Guardians kapcsán röppentek fel szóbeszédek, de a Microsoft eddig csak annyit nyilatkozott, hogy minden erejükkel a Halo: Infinite-re koncentrálnak, ami Xbox One mellett PC-re is készül.

Az Amazon UK oldalán lévő termékadatlapon található dobozkép megváltoztatása azonban arra is utalhat, hogy hamarosan valamilyen formában a Halo 5 is számítógépekre költözik. A bolthálózat brit részlege ugyanis a korábbi "Only on Xbox One" feliratú dobozképet hirtelen lecserélte az "Xbox One Console Exclusive" feliratúra, ami a rajongók szerint már utalhat arra, hogy hamarosan PC-re is bejelentik Master Chief legutóbbi kalandját. Ami azért is tűnik valós feltételezésnek, mert a PC-re és Xbox One-ra is megjelent Quantum Break dobozképe is utóbbi felirattal került boltokba.

A kiadó egyelőre nem kommentálta a hírt.

Update! A Microsoft a CNET-nek cáfolt, a cég továbbra sem tervezi a Halo 5 portolását.

22.
22.
Fata Morgana
#20: Szerintem, az "arrogancia" megnyilvánult már ezen az oldalon kb.mindenki részéről egy-egy vita vagy cikk kapcsán.
Az arany szabály meg nem változott "okos enged....".:)
21.
21.
XuChi
Kimolyan nem èrtem mit vergödik a pc-s tàrsadalom. Aki akarta màr èvek óta letudta a francba. Èn is túl vagyok rajta, és semmit nem vesztettem volna ha kimarad.
20.
20.
delphijos
#19: Engem nem érdekel hogy kamu vagy sem, attól még nem kéne butaságot írni, ráadásul jó arrogáns stílusban. Ez független attól hogy ez a hír igaz volt vagy sem.
19.
19.
Fata Morgana
A GS oldalán már fent van egy cikk amiben az MS cáfolja ezt "kacsa" híresztelést.
Szerintem kár ölre menni a kamuhír miatt.
18.
18.
delphijos
#12: “Ez nem fog, mert ez nem egy QB kaliberű jàtèk, ahogy nem vèletlen hogy az MS Store olyan amilyen“

Ez a komment hasonlóan magas színvonalú. A mondat két felének mi a fene köze van egymáshoz? Az első fele meg értelmezhetetlen. PC-re csak QB “kaliberű” játék jelenhet meg ? Vagy mi a túró ? Ez pusztán csak döntés kérdése.
17.
17.
delphijos
#10: Felesleges itt nagy mellénnye IQ-ról hablatyolni. Főleg ha még butaságot is beszélsz. A “Xbox One Console Exclusive" ugyanis pont ezt szokta jelenti. Hogy konzolon csak box-on jelenik meg. Persze, a “nem konzol” platform lehetne telefon is, de ezt ugye Te se gondolod komolyan. Szóval ez gyakorlatilag. PC megjelenést jelent ( ez a “nem konzol” platform ). Úgyhogy nem kéne ilyen stílusban kommentelni butaságokat. Az hogy most vagy a borító “változása” kamu, vagy az MS ködösít az mellékes.
16.
16.
zozo76hun
14.
14.
frankdelgado
#10: Nem vallom magam gamernek, csak egy faszi vagyok, aki szeret videojàtékozni. Többek között azért, mert a gamer elnevezés nàlam azt takarja, h nyomi. Ezek a nyomorúsàgok minden ilyen hirnél ott vannak h hisztizzenek..........
13.
13.
Batman
Lehet nevetni a microsofton, de a negy nagy gamer platformbol kettot lefednek. Azert ezt se felejtsuk el. Ameddig a Sony a szar kinyomja a userekbol olyna draga minden, addig boxon legalabb van gamepass es ea access ami nem rossz szolgaltatas.
12.
12.
FuRiONight
#11: Ez nem fog, mert ez nem egy QB kaliberű jàtèk, ahogy nem vèletlen hogy az MS Store olyan amilyen.
11.
11.
crytek
#10: Te meg nem tudod elolvasni hogy a Quantum Break-en is ez volt és mégis jött pc-re?
10.
10.
FuRiONight
Komolyan nem tudjàtok èrtelezni az olvasottakat? "Xbox One Console Exclusive" - ebben hol van bàrmilyen pc-re utaló szó vagy megjegyzès is? Minden generàcióval csak egyre lejjebb süllyed a Gamer szó jelentèse ès sajnos az IQ is.. Gratulàlok mindenkinek!
9.
9.
manderel
#5: Az XBox exkluzivitást szerintem ideje elfelejteni, olyan van hogy Microsoft exkluzív. Ami XBoxra és Windowsra jön, a PS-t, Nintendot, Linuxot, MacOS-t stb meg kihagyja.
8.
8.
Grabowsky30+
Soha nem értettem, miért imádják annyian ezt a játékot.
5.
5.
kopic
Eleg gaz hogy az X zaszloshajoja sem lesz mar exkl. tobbet. (bar az 5 eleg kozepszer lett sztori szempontjabol sajnos. Koszi 343i! Baszodjatok meg)
Ja am a 6 is jon Pcre. Szegyen...
4.
4.
user101
Végül is minden nagy multiplatform játékból majdnem annyit adnak el pc-re, mint ps4-re és fele annyit boxra, de mindegy.

Mindegy, a gyerekkel kitoltuk a felújított elsőt, 3, 4 és a Reach-ot nem olyan rég boxon, szóval jöhet az 5... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...