Kétféle mód az Assassin's Creed: Odyssey-ben

A korábbi játékokban számos ikonnal találkozhattunk a térképet megnyitva, így mindig tudtuk, merre érdemes felfedezni a világot. Az Assassin's Creed: Odyssey-ben azonban lesz egy Exploration mód, ahol ezek eltűnnek.

A Ubisoft hagyományait követve az eddigi Assassin's Creedekben számos ikont és jelzőt rejtett a megnyitott térképünk, de az Odyssey-ben már kétféle játékmód között választhatunk. Az IGN információi szerint a Guided mód a hagyományos megközelítést jelenti, azaz továbbra is jelezni fogják nekünk a pálya érdekességeit és a küldetéseket, így mindig tudni fogjuk, hová érdemes menni.

Az Exploration mód azonban csavar egyet a recepten, alapból az ikonok eltűnnek a térképről, a célokat és a küldetéseket először fel kell fedezni, hogy teljesíteni tudjuk őket, mégpedig úgy, hogy kikérdezzük az NPC-ket, apró nyomok után kutatunk, míg a pontos helyszínről le nem hull a lepel.

Ha tehát eddig ódzkodtál a rengeteg tennivalótól, bizonyára örülni fogsz annak, hogy semmit nem tolnak eléd, mindent neked kell felfedezni olyan tempóban, ahogy csak tetszik.

A legutóbbi trailer a választásokat és azok hatásait mutatta be. Az Assassin's Creed: Odyssey október 5-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

3 komment - szólj hozzá!