The Banner Saga - rajzfilmként térhet vissza?

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Idén nyáron véget ért a The Banner Saga. A trilógia lezárása után méltán kérdezhetik a rajongók: innen hova tovább? A Stoic Studio fejese szerint nem lehetetlen, hogy animációs sorozatként térjen vissza a széria.

Sokak szívébe belopta magát az évek során a The Banner Saga, a háromrészes történet azonban júliusban méltó, a fő sztorivonalat definitíven lezáró befejezést kapott. A varlok és dredgek világa azonban hatalmas, a mögötte álló lore pedig mély, ezt pedig a rajongók szeretnék tüzetesebben is felfedezni. A játék jellegzetes, kézzel rajzolt látványvilágának köszönhetően nem véletlen, hogy a fanok elsősorban mindig is egy animációs mellékágat követeltek a Stoic Studiótól, most pedig úgy tűnik, hogy ez nem is olyan lehetetlen, mint ahogy azt korábban gondoltuk.

A fejlesztőcsapat fejese, Arnie Jorgensen a DualShockers csapatával beszélgetett a dolog kapcsán, s habár hivatalosan nem erősített meg semmit, annyit elárult, hogy jelenleg is aktívan mérlegelik az animációs széria lehetőségét. Jorgensen megemlítette, hogy több érdeklődő partner is jelentkezett a sorozat ötlete kapcsán, illetve azt is hozzátette, hogy a stúdió egyéb formátumokban is komoly potenciát lát, legyen szó akár társasjátékokról, vagy új novellákról és regényekről.

Nem ez lenne az első alkalom, hogy a The Banner Saga története más médiumokra is kiterjedjen, gondoljunk csak James Fadeley 2016-os regényére, amely a The Gift of Hadrborg alcímet viseli.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...