Nézzünk bele a Pathologic 2-be!

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 13.
  • Videó
Link másolása
A 2005-ös horrorjáték remake-je nem igazi második rész, ennek ellenére Pathologic 2-nek nevezik. Az Ice-Pick Lodge csapata most betekintést enged az aktuális alfaverzióba, amit akár te is kipróbálhatsz.

Az Ice-Pick Lodge csapata egyfajta "sztoriközpontú túlélőthrillernek" nevezi a Pathologic 2-t, ami nem is igazi második rész, sokkal inkább a 2005-ös kultjáték remake-je. A legendásan bugos alkotás mögött azonban valódi érték lappangott, így abszolút jó hír, hogy az eredeti stúdió felújítja a címet a TinyBuild bábáskodása mellett.

A nyílt világú horrorjátékban tombol a pestis, orvos hősünkre azonban nagy feladat vár. Édesapja halálát meg kell bosszulnia, és eltűnt ikertestvérét is meg kell találnia. Erre mindössze 12 napja van, mert utoléri a végzet.

Emellett rendszeresen ennünk, innunk és pihennünk kell, így aztán elég sok időt eltöltünk erőforrások kutatásával. Bogyókat gyűjtünk, fát vágunk és beszélgethetünk a szürreális város lakóival. Barátkozhatunk, gyilkolhatunk és lopakodhatunk is - csak rajtunk áll, melyik módszert alkalmazzuk.

A PAX West apropóján elég sok látnivalót kaptunk a Pathologic 2-ről, alul egy ötórás fejlesztői bemutatót nézhettek meg az aktuális alfaverzióról. A buildet alapból megkapják a kickstarteres támogatók, de akkor sincs baj, ha nem tartozol közéjük, ezen a linken érdemes regisztrálni a meghívóért.

A Pathologic 2 PC-re érkezik, de egyelőre nincs dátumunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...