AC: Odyssey - remasterekkel jön a szezonbérlet

A Ubisoft bejelentette, hogy az Assassin's Creed: Odyssey szezonbérlete két további történetet, valamint az Assassin's Creed III és az Assassin's Creed: Liberation külön is megvásárolható felújított kiadásait is tartalmazni fogja.

Újabb felújított Assassin's Creedeket kapunk

A Ubisoft hivatalosan is megerősítette, hogy az Assassin's Creed III és az eredetileg PlayStation Vitára megjelent mellékszál, az Assassin's Creed: Liberation is kap egy-egy felújított kiadást. A két játék együtt kapható majd, a csomag emellett tartalmazni fogja a korábban megjelent összes Assassin's Creed III DLC-t, vagyis a Benedict Arnold-küldetéseket, a The Hidden Secrets csomagot és a The Tyranny of King Washingtont. Mindkét kiadás támogatja majd a HDR-t és a 4K-felbontást. A megjelenés valamikor jövő márciusban várható PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Két új sztorit is tartalmaz a szezonbérlet

A francia kiadó azt is bejelentette, hogy a külön is megvásárolható szezonbérlet a fent említett két játék mellett két vadonatúj történetet mesél el - érdekesség, hogy mindkét pakk három epizódra szabdalva jelenik majd meg, amely hathetente érkeznek majd. Az első, a Legacy of the First Blade decembertől lesz elérhető, és annak a harcosnak a történetét mutatja be, aki először használt rejtett pengét. A második, a The Fate of Atlantis pedig az rejtélyes eltűnt város történetével foglalkozik.

A fizetős tartalmak mellett ingyenes frissítésekre is számíthatunk majd.

10 komment - szólj hozzá!