NES-kontrollereket kap a Switch

  • Írta: sirdani
  • 2018. szeptember 14.
  • Hardver
Link másolása
Úgy látszik, nemcsak a játékok terén kapta el a retrolázat a Nintendo Switch; a NES-címek mellé érkeznek az eredeti NES-kontrollert idéző irányítók is, hogy még inkább autentikus élményt nyújtson a Donkey Kong.

jövő héten rajtoló Nintendo Switch Online nemcsak arra jó, hogy online játékokkal játszhassunk, illetve a mentéseinket a felhőben tárolhassuk, hanem egyúttal hozzáférést biztosít a NES-játékok folyamatosan frissülő könyvtárához is. Így havi 4 dollárért olyan címekhez férhetünk hozzá, mint a Mario Bros., a The Legend of Zelda és a Double Dragon.

A Nintendo pedig úgy látta, hogy az antik játékokhoz korhű eszköz dukál, így bemutatta a NES-t idéző Switch-kontrollereket, amely Japánban Famicon-dizájnnal érkezik, a világ többi részén pedig a klasszikus NES-festéssel lesz elérhető. A kiegészítő alapjaiban a Joy-Conhoz hasonlóan használható és vezeték nélkül működik, a bal és jobb oldali része egy csomagban 60 dollár körüli áron fogja kelletni magát.

A kontrollerek vásárlása ugyan némileg problémás lehet majd, mivel kizárólag a Nintendo Switch Online-előfizetőknek lesz lehetőségük rendelni belőle, és nekik is legfeljebb egy szettet, ráadásul még a szállítási időpont is bizonytalan, várhatólag december közepén kezdik csak el kézbesíteni őket.

5.
5.
Slik
az egyszeru toltes miatt lehet gondolom oldalra rakni
4.
4.
Sokkal olcsobbak a 8bitdo kontrollerei, ugyanazt az elmenyt adjak, persze oldalra nrm lehet rakni oket, de az amugy se tul jo, a nessel se ugy jatszottunk..
3.
3.
delphijos
Jól néz ki önmagában , de oldalra csatlakoztatva nem nem tetszik. Nagyon nem illik oda....
2.
2.
zozo76hun
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...