Újabb Windows Store-exkluzívok a Steamen

A THQ Nordic és a Microsoft még a Gamescomon egyezett meg Windows Store-exkluzív játékok dobozos terjesztéséről és Steamre költöztetéséről. Egyelőre öt játékkal indul el a közös munka.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#11
#5: Nekem 4 van (+ a win store), a Steam automatikusan indul a rendszerrel, a Uplay akkor indul, ha Steamről indítok valami Ubisoft játékot, a GoG-ra gyűjtöm az ingyen szórt dolgokat és szinkronizálom a Steammel, de még soha nem indítottam el belőle semmit, az Origint meg végképp szinte sosem indítom el. A régi játékaik mennek csupaszon Steamről, az újak meg le vannak szarva. 6-7 éve nem csináltak semmit, ami akár csak ingyen is érdekelne.

#4: Versenyhez olyan szolgáltatást kell nyújtani, amit átcsábítja a felhasználót. A Steam "konkurensei" vagy ugyanazt nyújtják, vagy ugyanazt csak rosszabbul és nem fejlődnek. Engem pedig így nem vonz, hogy teljesen szétszórjam a játékkönyvtáram 5-6 különböző szolgáltatás között.
#10
Re-Core-nak örülök, ráadásul nagyon kedvező árcédulát kapott, szóval örvendjünk vala... Asszem ezzel ki is futott minden érdekesebb tétel az ms bugyrából ... :)
#9
#7: Gamepass miatt azért jó, hogy van.
#7
Nesze neked pc-s m$ $tore... Biztos döntögette a negativ rekordokat az eladás ott.. Szánalom.
Gears of War 1 Ultimate is jöhetne
#6
Ideje volt hogy a Recore-t kihalásszák a Windows Store-ból. És még kellemes árcédulát is kapott bár nem tudom Store-ba mennyiért vesztegették
#5
#3: Nem bírja?
Nekem 6 launcher van fent de nem érzem rosszul magam.
Amúgy meg ha nem ilyen áron adnák a játékaikat lehet hogy a storeból is jobban fogyna.
#4
#2: Azért egy kis versenyre szükség van.
#3
#2: +1

Baromi szar, hogy vagy 4 launcher van a gépen.
#2
Na, mar csak pl. az EA + Uborka is felejthetne a kotelezo hasznalatat a fiokjuknak, + tehetnenek ismet minden cimet Steamre is, azzal is 1 picit none a kedvem venni toluk valamit vegre ujra. (Mondjuk nem sokat)
#1
Hála az égnek. Remélem az új Age of Empires IV is steames lesz.