Még egy esélyt kapott az első The Culling

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 16.
  • Hír
Link másolása
Tavaly decemberben kaszálták el a legelső battle royale-okhoz tartozó The Culling munkálatait. A fejlesztők azóta ugyan megpróbálkoztak a folytatással, de úgy döntöttek, inkább adnak még egy esélyt az elődnek.

A Xaviant visszatért a The Cullinghez. A battle royale-anyag fordulatos múlttal rendelkezik, soha nem lépett ki korai hozzáférésű fázisból, és tavaly decemberben, mielőtt bejelentették volna a folytatást, elkaszálták. A második rész végül még rövidebb pályafutást ért meg, a fejlesztők úgy döntöttek, hogy helyette inkább az első részt támasztják fel, és free-to-play változatban indítják újra. Ez lett a The Culling: Origins.

Ha megvolt neked az Early Access-verzió, ismerős lehet a játékmenet: tizenhatan eshetnek egymásnak egy fiktív műsor keretei között, a cél pedig egymás kiirtása természetesen, amihez a pályán elszórt felszereléseket használhatják fel a versenyzők.

Persze nemcsak az ingyenesség az egyetlen változás. Az Origins új művészeti irányt kapott, az XP-k és szintezés is bekerült a kalapba, megjelent a ranglista és a voice-chat is, az új fegyverekről már nem is beszélve. És mivel free-to-play az anyag, a loot boxok sem maradnak ki, de az ezekből kinyerhető javak pusztán kozmetikai jellegűek.

Ha megvolt az eredeti változat, akkor a 21 eurós Original Gangster Founder Packnak örülhetsz.

5.
5.
markoci555
kipróbálták pár ezren és szerintem ennyi volt, ki is hal pár nap alatt, a 2-es részével kemény 0 ember játszik :D mit gondoltak?

Alapból ingyen kellett volna kezdeni, lehet úgy is halál lett volna de nem ilyen gyorsan

még most se néz ki kész játéknak, szörnyen néz ki az egész, idióta animációkkal, amit úgy érzem egy ember rakott össze
4.
4.
pjoco
Jajajj a második rész már meg is jelent júliusban. Kemény 5 napig volt steam-en aztán levették inkább mert 5-en játszottak rajta vagyis max próbáltak. Azért is tértek vissza az első részhez inkább. Szóval ingyenesen se adok ennek sok esélyt. Alig akad ember fent.
1.
1.
crytek
Félelmetes hogy nem tudják elengedni már
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...