Nincs szükség Switch Online-ra a Fortnite-hoz

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 17.
  • Hír
Link másolása
Már egy ideje hallani lehetett olyan pletykákat, amelyek szerint az olyan free-to-play multis címekhez, mint a Fortnite, nem szükséges Nintendo Switch Online-előfizetés. Most maga a konzolgyártó erősítette meg ezt hivatalosan.

Még augusztus elején röppentek fel a hírek, miszerint néhány ingyenes címhez nem szükséges Nintendo Switch Online-előfizetés. Jó hírünk van a Fortnite rajongói számára, hogy marad minden a régiben, aktív tagság nélkül is multizhatnak az Epic battle royale-játékával.

A minap ugyanis frissült a Nintendo Switch Online hivatalos FAQ-oldala, ahol a Fortnite-ot külön kiemelik, mint egy olyan online játékot, amelyhez nem szükséges aktív prémium tagság. Amihez viszont kell, az a Splatoon 2, a Mario Kart 8 Deluxe, az Arms, a Super Smash Bros. Ultimate és még sok más first- és third-party játék.

Egyelőre az Epic sikerjátéka az egyetlen megerősített cím, de vélhetőleg a Paladins és a közelgő Warframe is hasonló modellt használ majd.

Egy másik sokkal aggasztóbb hír viszont, hogy a felhőmentéseink elveszhetnek, ha nem újítjuk meg a tagságunkat. A Nintendo "nem garantálja, hogy az adatok megmaradnak", ha tagságunk hosszú ideig szünetel.

Biztosat csak szerdán írhatunk, lévén akkor indul el a Nintendo Switch Online.

5.
5.
#3: Sokan a regi jatekok miatt fognak elofizetni, meg amugy barmi ami N az olyan, mint az arany es ugranak ra vasarolni, sose ertettem, habar a Switch most tenyleg jo gep, vettem es vegtoltam par jatekot majd eladtam, de pozitiv elmeny volt a keszulek.
4.
4.
delphijos
Esetleg még a Mario Tennis, Splatoon...
3.
3.
Gykrizsi
#2: Igen, de ezek egy Fortnitehoz képest mennyi aktív játékossal bírnak, szerint töredéke lehet. Másrészt meg az olyan játék, hogy opcionális a többjátékos mód, míg itt csak ez van. Ott és hasonló játékokban szerintem sokember úgy dönt, akkor nem költ rá, úgy sem feltétlen játszana vele online-n. De ez teljesen szubjektív, lehet rosszul látom.
2.
2.
myrte
Például a Monster Hunter.
1.
1.
Gykrizsi
Mondjuk ez elég érdekes hozzáállás. Vagyis vegyél ilyen online-t, de azon kevés multis címhez sem lesz rá szükség, ami van (gondolom a Fortnite a legnépszerűbb, és lehetséges, hogy a Paladins és a Warframe is ilyen lesz). Vagyis marad a Kart, Smash Bros kb, nem tudom van-e még valami komolyabb multis cím. Persze van még más, de szerintem ez a kettő, amivel komolyabb emberszám játszik. De cserébe még a felhőmentésedet sem garantálja a cég. Komolyan, sokszor nem értem ezt a céget.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...