Egy hetet csúszik a Sea of Thieves kiegészítője

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 18.
  • Csúszás
Link másolása
A korábbi bejelentésekkel ellentétben csupán szeptember végén érkezik majd a Sea of Thieves következő nagy tartalmi frissítése, a Forsaken Shores. A csúszás oka egyszerű: kell még egy kis idő a bugok kijavítására.

A Sea of Thieves megjelenése óta a Rare becsületesen bővítgeti a kalózvilágát kisebb-nagyobb frissítésekkel. A The Hungering Deep és a Cursed Sails után egy újabb jókora ingyenes DLC-vel készül a brit stúdió - érkezik a Forsaken Shores. Evezős csónakokkal és egy vadiúj, vulkános zónával bővül majd a játék szigetvilága.

Az eredeti tervek szerint már most szerdán debütálhatott volna az új csomag, a rare-es srácok azonban úgy döntöttek, hogy mindenki jobban jár, ha egy hetet csúsztatnak a premier dátumán, így szeptember 27-ét jelölhetjük be a naptárban. A késleltetés oka egyébként teljesen érthető - egyszerűen csak szükségük van még egy kevés időre a fejlesztéshez és a bugok kiirtásához. 

"Komolyan mérlegeltük ezt a döntést, hiszen nem akartuk kiábrándítani azokat a rajongókat, akik már erre a hétre várták a frissítést. Az elsődleges prioritásunk azonban az, hogy egy stabil, csiszolt, bugoktól mentes produktumot szállítsunk le, ehhez pedig szükségünk volt erre az extra egy hétre" - olvasható az ehhez kapcsolódó blogposztban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...