Komoly változások előtt a YouTube Gaming

  • Írta: sirdani
  • 2018. szeptember 19.
  • Gyászhír
Link másolása
Az elsődlegesen a videojáték-streamelésre szánt YouTube Gaming applikációt és weboldalt hivatalosan is lekapcsolta a Google, mivel a játékos funkciókat és lehetőségeket mostantól a YouTube részeként fogják kezelni.

A YouTube Gaminget még 2015-ben indította el a Google, mint az Amazon által felvásárolt Twitch legfőbb kihívóját. A vállalat a VG247-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy mindig is azon dolgoztak, hogy a játékos élményeket egyre jobbá változtassák a YouTube-on.

„Az elmúlt pár évben arra koncentráltunk, hogy megteremtsük azokat az eszközöket és lehetőségeket, melyekre a játékos közösségek vágytak. Éppen ezért indítottuk el 2015-ben a YouTube Gaminget, mint különálló alkalmazást a játékosok számára, ahol olyan funkciókat tesztelhettünk, mint a Game Page-et, hogy jobb legyen a felfedezés, a Super Chatet és a Channel Membershipet, hogy a rajongók támogathassák kedvenc alkotóikat, a sötét üzemmódot és még egy új élő közvetítési platformot is, melyet teljes mértékben a játékos közösség visszajelzései alapján készítettünk.”

„Ezeknek a funkcióknak a visszajelzései olyannyira pozitívak voltak, hogy elvettük őket a YouTube Gaming alkalmazástól, és helyette hozzáadtuk a YouTube-élményhez.” Vagyis a Google végképp eltörölte a YouTube Gaming különálló fejlesztését, és helyette az eddig kialakított lehetőséget beültette magába a YouTube-ba, amit ezen a címen lehet mától kezdve elérni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...