Stranded Deep - konzolokon is hajótöröttek leszünk

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy repülőgép-szerencsétlenség miatt valahol a Csendes-óceán közepén találod maga egy aprócska lakatlan szigeten. Valahogy életben kell maradnod élemet szerezve és dacolva a veszélyekkel teli környezettel.

A Steamen már egy ideje korai hozzáférésű státuszban van a Beam Team Games túlélőjátéka, ám a csapat bejelentette, hogy a Stranded Deep október 9-én Xbox One-ra és PS4-re is befut a Telltale kiadásában.

A játékban egy olyan hajótöröttet irányítunk, akinek a gépe lezuhan a Csendes-óceán közepén. Még idejében partra tudunk evickélni, ám a lakatlan szigeten még nincs vége a megpróbáltatásainknak. Félelmetes vadvilággal találkozunk a föld felett és a víz alatt, élelmet kell szereznünk a tenger mélyéről, ami nem könnyű, ha éppen cápák lesnek ránk.

Nincs két ugyanolyan kaland a Stranded Deepben, lévén a játék világa véletlenszerűen generálódik. A flóra és a fauna rendkívül gazdag, de a vízbe merülve kiterjedt korallzátonyokat és feneketlen mélytengeri árkokat térképezhetünk fel. Mindezek mellé dinamikus napszak- és időjárás-változás társul.

Az összegyűjtött nyersanyagokból különféle eszközöket készíthetünk magunknak, menedéket és tutajt építhetünk, mindezt a fizika törvényeinek figyelembevételével. Az éhség és a szomjúság nap mint nap jelentkezhet - az anyatermészet nem ismer kegyelmet -, vadásznunk és halásznunk kell az életben maradáshoz. Persze ha felkutatjuk a közeli hajóroncsokat, értékes zsákmányra lelhetünk.

6.
6.
user101
TellTale publishing ? Nem ők mentek csődbe ?
5.
5.
Cooper911
#3: Hú mennyit játszottam a szigettel :D
Ha esetleg kipróbálná valaki itt megteheti:

http://c64.krissz.hu/jatek-atiratok-webre/

Meg még pár gyöngyszem is elérhető.
4.
4.
taylor4485
#3: Áh, Sziget <3 Az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam. Még manapság is előveszem néha, ha van pár szabad percem.
Két féle ember létezik, az egyik több tízezer forintot költ, hogy menjen a szigetre, a másik betölti az emulátorba :D
3.
3.
GAMEROD
Két és fél éve vettem meg, de nem sokat fejlődött, sőt még az is el lett rontva ami használható volt. Ha valaki tartalmasabb szórakozásra vágyik, akkor egy kis szösszenet a c64-es időkből, szerencsére ilyen ritkaságokat is feltesznek.

https://www.youtube.com/watch?v=FfO1ysiK5Gw
2.
2.
Stranger
Nézzük a jó oldalát, így legalább kapott hírt a játék.
1.
1.
Bauff
Érdekes, PC-n még mindig kb alfa a játék már több mint 4 éve (?), nehogy elkezdődjön konzolon is ez az early acces baromság...:S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...